جشن اعیاد شعبانیه در واحد سیدخندان

با فرا رسیدن ایام میلاد مسعود و با شکوه سرداران کربلا، مراسم جشنی با حضور دانش آموزان و دبیران در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان برگزار شد.

با ولادتتان ، عشق متولد شد، رشادت رشد کرد، شهامت رنگ گرفت
با ولادتتان، زلال ترین تقوا از چشمه سار وجود جوشید و موج ، موجودیت یافت
عشق در کلاستان، درس می خواند و آفرینش از روح تان جان گرفت

سوم ،چهارم و پنجم شعبان ، به ترتیب مصادف با ميلاد بزرگ سالار شهيدان، امام حسين (ع) ؛ علمدار كربلا، ابوالفضل العباس و حضرت امام زين‏ العابدين علیه السلام.

جشن اعیاد شعبانیه در واحد سیدخندان

در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان مراسمی به این مناسبت برگزار شد، در این مراسم مدیریت مدرسه جناب آقای یعقوبی دقایقی را در مورد رشادت ها و دلاوری های سرداران کربلا با دانش آموزان صحبت کردند، در ادامه ایشان گزیده ای از اخلاق و رفتار امام حسین (ع) را بیان کردند و گفتند :

با نگاهى اجمالى به 56 سال زندگى سراسر خداخواهى و خداجويى حسين (ع ), درميابيم كه همواره وقت او به پاكدامنى و بندگى و نشر رسالت احمدى و مفاهيم عميقى والاتر از درك و ديد ما گذشته است.

امام حسین (ع) به نماز و نيايش با پروردگار و خواندن قرآن و دعا و استغفار علاقه بسيارى داشت. گاهى در شبانه روز صدها ركعت نماز مي گزارد و حتى در آخرين شب زندگى دست از نياز و دعا برنداشت , و خوانده ايم كه از دشمنان مهلت خواست تا بتواند با خداى خويش به خلوت بنشيند. و فرمود: خدا مي داند كه من نماز و تلاوت قرآن و دعاى زياد و استغفار را دوست دارم .

جشن اعیاد شعبانیه در واحد سیدخندان

در پایان این مراسم نیز از دانش آموزان و دبیران با شیرینی و شربت پذیرایی شد.

فائزه عبدی

اعیاد باشکوه و بزرگ شعبان رو به همه خانواده سرای دانش تبریک عرض می کنم

نرجس مقتدائی

اعیاد شعبانیه بر تمام شیعیان جهان مبارک باد.

فریبا اله دادی

اعیاد شعبانیه بر شما و همه دانش آموزان دبیرستان سید خندان گرامی باد.

امید محمدخانی

این ولادت خجسته را به تمامی مسلمانان عزیز تبریک عرض می نمایم