ورزش در اردوی نوروزی 98 در سرای دانش فلسطین

اهمیت ورزش بر سلامتی دانش آموزان

ورزش کردن عاملی مهم برای حفظ سلامتی شما در تمام سنین است.بررسی ها نشان می دهد میزان تحرک و ورزش بین کودکان و نوجوانان بسیار پایین است.از این رو لازم است والدین با استفاده از روش هایی کودکان و نوجوانان خود را برای بهبود و ارتقای سلامتشان تشویق به ورزش کردن نمایند.چرا که نوجوانان امروزی پدر و مادران آینده هستند پس لازم است جسم و روحی سالم و سلامت داشته باشند. پس ضرورت پیگیری مسئولین و متولیان امر، با حمایت های همه جانبه و مشارکت والدین در ایجاد و توسعه فرهنگ سلامت با محوریت انجام ورزش و تحرک فیزیکی در میان دانش آموزان، از اهم فعالیت ها می باشد. در مورد نقش ورزش در پیشرفت رشد ، سلامتی و آمادگی جسمانی کودکان و نوجوانان، تحقیقات متعددی انجام شده است. در این تحقیقات تأثیر ورزش را روی رشد و آمادگی جسمانی، همچنین نشاط دختران دانش آموز نشان داده و مشخص گردیده دخترانی که ورزش می کنند دارای بدنی انعطاف پذیر و فعال هستند. باید توجه داشت که اهمیت ورزش، منحصر به سنین کودکی و نوجوانی نیست. در سنین بالا، ورزش برای جلوگیری از پوکی استخوان ، اضافه وزن و ناراحتی های قلبی و عروقی ، همچنین برای پر کردن اوقات بیکاری و جلوگیری از افسردگی و روان پریشی توصیه می شود . رشد در دوران کودکی تحت تأثیر فاکتورهای متعددی است (مانند: هورمون رشد و فاکتورهای رشد)، درعین حال هورمونهای دیگر و نوع تغذیه نیز بر رشد تأثیر دارند. رشد قدی با رشد استخوان های دراز همراه است. رشد قد در دختران در سنین 16 تا 17 سالگی و در پسرها تقریباً در 18 سالگی پایان می‌یابد، ولی از این سن به بعد رشد قدی به صورت ناچیزی انجام می‌شود که مربوط به دراز شدن طول ستون مهره‌هاست. در صورت عدم فعالیت بدنی، رشد استخوان ها کاهش می یابد . با توجه به این که دانش آموزان روزانه چند ساعت در کلاس‌های درس روی نیمکت می‌نشینند، حتی اگر نوع نشستن آنها مناسب باشد و نیمکت نیز استاندارد باشد، در آنها احساس خستگی فیزیکی به وجود می‌آید و چنانچه نوع نشستن مناسب نباشد یا نیمکت مطابق استاندارد نباشد، در دراز مدت موجب اختلالات ساختاری می‌شود که  ایجاد شکل C مانند در مهره‌ها، از آن جمله است. دانش‌آموزان پسر، غالباً این مشکل را با بازی کردن ( عمدتاً فوتبال ) در کوچه و خیابان یا ورزشگاه ها حل می‌کنند ولی برای دختران دانش آموز، امکانات کمتری جهت پرداختن به ورزش و تحرک فیزیکی وجود دارد، بنابراین لازم است در مدارس ساعت هایی برای تمرین های بدنی و ورزش بچه ها،‌ به ویژه دختران منظور شود.

ورزش در اردوی نوروزی 98 در سرای دانش فلسطین

در دبیرستان سرای داتش فلسطین همواره تاکید بر سلامتی و نشاط دانش آموزان است و دانش آموزان در طول سال تحصیلی علاوه بر ورزش کردن در زنگ های تفریح در مسابقات ورزشی مانند والیبال و شنا و دومیدانی و .... شرکت می کنند و هرساله موفق به کسب افتخارات زیادی بر مدرسه در سطح استان و منطقه می شوند.

اهمیت ورزش بر سلامتی دانش آموزان

ایام اردوی نوروزی نیز از این قضیه مستثنی نیست در این ایام همواره بر فعالیت و تحرک دانش آموزان به منظور افزایش نشاط رفع حس خستگی و رخوتی که در اثر نشستن طولانی مدت هنگام درس خواندن پیش می آید ، تاکید داشته ایم.

دانش آموزان در ایام نوروز 98 از هر فرصتی که در اثنی برنامه نوروزی خود دست میداد استفاده کرده و آن را برای انجام فعالیت های ورزشی مغتنم میشمردند .در ادامه عکس هایی از فعالیت ورزشی دانش آموزان فلسطین در ایام نوروز را مشاهده خواهید کرد.

حسن ستاری

به همه دبیران و دانش آموزان ورزشکار مجموعه مدارس سرای دانش خسته نباشید میگم.همواره شاداب باشید.

نرجس مقتدائی

بسیار عالی

فائزه عبدی

مطلب خوب و مفیدی بود

امید محمدخانی

در جامعه امروزی به دلیل استفاده از وسایل الکترونیکی ،تحرک افراد کم شده و تفریح و ورزش در مدارس امر بسیار جدی و مفیدی می باشد.