شعبان در دبیرستان سرای دانش

تزیین بردهای مدرسه به مناسبت اعیاد شعبانیه در دبیرستان متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

ماه شعبان، منسوب به پیامبر اکرم (ص)است. او روزهای ماه شعبان را  روزه می‌گرفت و به ماه رمضان وصل می‌کرد. روایاتی از معصومین در فضیلت ماه شعبان آمده است، رفتن به بهشت و برخورداری از کرامت الهی در قیامت، پاداش روزه این ماه معرفی شده است.

• امام صادق می‌فرماید:

«چون ماه شعبان فرا می‌رسید امام سجاد (ع) اصحاب خود را جمع می‌نمود و می‌فرمود‌ای اصحاب من می‌دانید این چه ماهی است؟ این ماه شعبان است و حضرت رسول (ص) می‌فرمود شعبان ماه من است پس در این ماه برای جلب محبت پیامبر خود و برای تقرّب به سوی پروردگار خود روزه بدارید. به حقّ آن خدایی که جان علی بن الحسین به دست قدرت اوست  سوگند یاد می‌کنم که از پدرم  حسین بن علی (ع) شنیدم که فرمود شنیدم از امیرالمومنین که هر که روزه بگیرد در ماه شعبان برای جلب محبّت پیامبر خدا و تقرّب به سوی خدا؛ خداوند او را دوست می‌دارد و در روز  قیامت کرامت خود را نصیب او می‌گرداند و  بهشت را برای او  واجب می‌کند.»

ماه شعبان، از عزیزترین ماه‌های اسلامی است و به ماه پیامبر اسلام مشهور است. در این ماه اعمال عبادی زیادی به مسلمانان توصیه شده است.

شعبان یکی از ماه های پربرکت و پر ازجشن مسلمانان و به ویژه شیعیان است دراین ماه اعیاد زیادی وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره شده است

-  3 شعبان ولادت امام حسین (علیه السلام)، سومین امام شیعیان

- 4 شعبان ولادتعباس ابن علی ، برادر امام حسین

- 5 شعبان ولادت امام زین العابدین، چهارمین امام شیعیان

- 11 شعبان ولادت حضرت علی اکبر، فرزند امام حسین که در ایران به روز جوان نام گذاری شده است.

- 15 شعبان ولادت حضرت مهدی (علیه السلام) دوازدهمین و آخرین امام شیعیان که در ایران به روز مستضعفین نام گذاری شده است.

در دبیرستان متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت با کمک پشتیبانان مدرسه برد مدرسه را به مناسبت اعیاد شعبانیه تزیین شد

حسن ستاری

من هم اعیاد شعبانیه رو خدمت خانواده بزرگ سرای دانش تبریک میگم.

نرجس مقتدائی

اعیاد شعبانیه مبارک باد.

فریبا اله دادی

ممنون خانم عبدی اعیاد شعبانیه رو به شما و همکاران عزیز تبریک می گم.

امید محمدخانی

اعیاد شعبانیه را به تمامی مسلمانان تبریک عرض می نمایم.