فرشینه بافی در مدرسه سرای دانش واحد انقلاب

دانش آموزان امروز در مدرسه فرشینه های رنگی بافتند.

امروز دانش آموزان مدرسه سرای دانش در بخش کار در کلاس، هنر زیبای فرشینه بافی را تجربه کردند و در فضای باز مدرسه در کنار یکدیگر و با کمک دبیر عزیزشان از توانایی هنری خود بهره جستند.

فرشینه بافی دختران در مدرسه سرای دانش واحد انقلاب

به طور کلی فرشینه بافی اثری هنری است که در اثر بافتن کاموا در تور به وسیله قلاب های ضامن دار به وجود می آید. این هنر درصنعت قالیبافی جای می گیرد و به دو شکل دستی و یا ماشینی بافته می شود. سابقه فرشینه بافی به زمان های خیلی دور بر می گردد. بر اساس مستندات تاریخی ایرانیان 4 قرن پیش از میلاد مسیح از انواع فرش و قالی های دست باف بهره می برده اند.

فرشینه بافی دختران در مدرسه سرای دانش واحد انقلاب

با شروع کلاس هر کدام دانش آموزان  رنگ مورد علاقه کاموای خود را انتخاب کردند و مشغول بافت فرشینه شدند. پویایی و حس خوبی در فضای وجود داشت و حس علاقه و ذوق ناشی از خلق کردن یک اثر هنری در چهره دانش آموزان دیده می شد.

فرشینه بافی در مدرسه سرای دانش واحد انقلاب

فرشینه بافی همانند دیگر هنرهایی که در صنعت حرفی برای گفتن دارند، آثار و فواید بسیاری دارد از جمله:

• همکاری و تعامل بین دو نیمکره مغز
  • توانایی تجسم خلاق و تفاوت آن با تصور، توهم و خیال
  • توانایی همکاری با دیگران و ایده پردازی
  • توانایی راه اندازی کسب و کار (کارآرآفرینی)
  • کمک به تولید ملی و رونق صادرات

امید است که با برگزاری این کلاس ها مهارت های دانش آموزان افزایش پیدا کرده و از این پس بیشتر شاهد پیشرفت استعدادهای آن ها در زمینه های هنری باشیم.

حسن ستاری

خبر مفید و جالب و متنوعی بود.ممنونم

نرجس مقتدائی

بسیار عالی و زیبا