یک جرعه دین و زندگی خوشمزه

دانش آموزان پایه ی دوازدهم دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان امروز در چند دقیقه درس دهم دین و زندگی را با تمام نکات کنکوری مرور کردند.

یکی از ویژگی های نابغه ها، قدرت تشخیص الویت هاست.مدارس سرای دانش به عنوان پیشگامان و نوابغ آموزشی، این گفته ی آقای قلم چی را معنا کردند و به واقع قدرت تشخیص الویت ها را دارند.اولویت اصلی هر کلاس دبیر آن است و به اصطلاح دبیر خوب سرمایه است.یک جرعه دین و زندگی

دکتر محمدفخرالدین مرشدی دبیر دین و زندگی دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان هستند، به جرأت می توان گفت ایشان یکی از پنج دبیر برتر مدارس برتر تهران می باشند، چرا که با سابقه ی 20 ساله در تدریس دین و زندگی شماره یک این درس هستند.در سال گذشته از 18 آزمون برگزار شده واحد سیدخندان در 6 آزمون رتبه ی 1 را بدست آورد.

یک جرعه دین و زندگی

امروز دکتر مرشدی در کلاس درس در پایه ی دوازدهم در چند دقیقه درس دهم را به طور کامل تدریس کردند ونکات تستی آن درس را مورد بررسی قرار دادند.همچنین در پایان کلاس بازیابی دقیقی از مطالب تدریس شده انجام گرفت و هر دانش آموز موظف شد در یک دقیقه مطالبی را که یاد گرفته توضیح دهد و با روش یادگیری از همتایان تعمیق مطالب برای سایر دانش آموزان هم صورت گرفت.

یک جرعه دین و زندگی

قابل ذکر است فیلم آموزشی این کلاس هم روی سامانه سرای دانش بارگذاری خواهد شد تا دیگر دانش آموزان پایه ی دوازدهم نیز از آن بهره مند شوند.

فاطمه فولادی

چقدر خوبه که آقای قلم چی روی دبیران باسواد و با عیار علمی بالا برای پیشرفت دانش آموزان سرمایه گزاری می کنند. با تشکر از آقای ستاری

حسن ستاری

از جناب استاد دکتر مرشدی عزیز بابت زحمات بی دریغشون در واحد سیدخندان و دلسوزی های ایشان کمال تشکر را دارم.پاینده باشید.