سیل محبت، موج مهربانی

در راستای کمک به سیل زندگان ایران عزیزمان، دست به دست هم می دهیم و در حد توانمان یاری رسان خواهیم بود.

یکدل می شویم تا رهایی از رنج مردم سرزمینم ایران

همراه شدیم، یک بار دیگر برای رسیدن به شادی و آرامش

تلاش خود را خواهیم کرد تا رهایی هموطنانمان از رنج سیل و خشم طبیعت

سیل محبت، موج مهربانی

در راستای سیل ناگواری که از ابتدای سال جدید تعدادی از هموطنان عزیزمان را دچار مصیبت و رنج بسیار نمود، جهت رفع بخش کوچکی از مسائلشان اقدام به جمع آوری اقلام نقدی و غیر نقدی نمودیم.

با همت و تلاش دبیر کار و فناوری مجموعه سرکار خانم شادی احمدی مبارکه دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت نیز در راستای کمک به هوطنان سیل زده اقدام به جمع آوری کمک نمود. با اطلاع رسانی خانم احمدی و اینکه در حال جمع آوری مایحتاج هموطنان غرب کشورمان و منطقه پلدختر هستند، قسمتی از این مایحتاج به صورت نقدی و غیر نقدی توسط همکاران، دانش آموزان و اولیا تهیه شد. طبق برنامه ریزی های انجام شده این اقلام صبح روز پنج شنبه 22 فروردین ماه به منطقه پلدختر ارسال خواهد شد.

امید است این بار نیز چون گذشته مردم همیشه سرافراز ایران از این مرحله به بهترین شکل بگذرند و آرامش همراه همیشگی روزگارشان باشد.

تصویر زیر تنها بخش کوچکی از کمک های جمع آوری شده است.

حسن ستاری

حرکت بسیار عالی و آموزنده ای ست. آفرین به تمامی همکاران و دانش آموزان دلسوز دبیرستان دوره اول واحد رسالت.