به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل العباس و گرامیداشت روز جانباز

امروز میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل عباس است که روز جانباز نام نهاده شده است.

ایثار و از خودگذشتگی دو ویژگی اصلی جانبازان است و آن ها نقش بی بدیلی در انتقال فرهنگ ایثار در جامعه دارند. آنان با ایثارو از خودگذشتی در سنگرهای جبهه استاد و مدرس جامعه شدند و با خون و پاره های پیکرشان  نظام را در مقابل هجمه‌های دشمنان بیمه کردند تا دست بیگانگان را از تعرض به میهن کوتاه کنند.

شمار کل جانبازان کشور به 574 هزار و 101 نفر می رسد. 336 هزار و 282 نفر (59 درصد) جانبازان زیر

25 درصد و 237 هزار و 819 نفر (41 درصد) بیش از این میزان جانبازی دارند.

تصویری از جانبازان اعصاب و روان

جانبازان ، الگوهای پاکبازی

جانبازان و ايثارگران پشتوانه بزرگ جامعه و انقلاب اسلامی هستند. جانبازان در صحنه حضور یافته‌اند تا مشعل فروزان ارزش‌های الهی را مشتعل‌تر کنند و راهنمای جامعه و جوانان به‌ سوی سعادت باشند. بودنشان را قدر بدانیم.

جانبازان ، الگوهای پاکبازی

و در آخر شعری در مدح جانبازان گرانقدر کشورمان از سروده های سعید بیابانکی شاعر عزیز کشورمان:

دور تا دور حوض خانه ما پوکه های گلوله گل داده است / پوکه های گلوله را آری  پدر از آسمان فرستاده است

عید آن سال ،حوض خانه ما  گل نداد و گلوله باران شد  / پدرم رفت و بعد هشت بهار پوکه های گلوله گلدان شد

پدرم تکه تکه هر چه که داشت رفت همراه با عصاهایش / سال پنجاه و هفت چشمانش سال هفتاد و پنج پاهایش

پدرم کنج جانماز خودش بی نیاز از تمام خواهش ها / سندی بود و بایگانی شد کنج بنیاد حفظ ارزش ها

سیدحسین امیرحسینی

مطالب زیبا و قابل تامل بود .

فائزه عبدی

بسیار عالی ، اعیاد شعبانیه به همه مردم ایران به ویژه جانبازان عزیزمان تبریک می گم.

حسن ستاری

منم این روز رو به همه جانبازان عزیز کشورمون تبریک میگم.سلامت باشید.