برگزاری امتحان هماهنگ بین مدارس سرای دانش

برای آشنایی دانش آموزان پایه ی دوازدهم دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان با سؤالات نهایی خرداد ماه، امروز امتحان میان ترم درس دین و زندگی 3 به صورت شبه نهایی برگزار شد.

سرای دانش سرای فردا، آنقدر پویاست که هر روز از ایده های نو و راهکارهای نو پر است.

برگزاری امتحان هماهنگ بین مدارس سرای دانش

در راستای یکپارچه سازی مدارس سرای دانش، برای امتحانات نهایی سال 98، به ابتکار ستاد مجموعه مدارس سرای دانش بر آن شدیم تا امتحانات شبه نهایی را در قالب امتحان میان ترم دوم برگزار کنیم.

برگزاری امتحان هماهنگ بین مدارس سرای دانش

اولین امتحان از این امتحانات، امروز شنبه مورخه 1398/01/24 با حضور ناظر از طرف ستاد مجموعه مدارس سرای دانش جناب آقای طالبی برگزار شد.

از ویژگی های این ابتکار عالی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

1-آشنایی دانش آموزان پایه ی دوازدهم با فضای متفاوت امتحانات نهایی

2-آشنایی دانش آموزان پایه ی دوازدهم با نوع سؤالات شبیه امتحانات نهایی هماهنگ کشوری

3-آمادگی زودهنگام برای مطالعه مباحث کل کتاب در فروردین و اردیبهشت ماه

4-نتایج این امتحانات می تواند تلنگر خوب و به موقعی برای دانش آموزان باشد تا آنها با جدیّت و اهمیت بیشتری به مطالعه تشریحی کتب بپردازند.

5-با نحوه ی تصحیح سخت پاسخ برگ آشنا می شوند و یاد می گیرند حتی الامکان مانند کلید امتحانات نهایی پاسخ دهند.

فاطمه فولادی

جا داره خسته نباشید بگم به تمام مسئولان برگزاری امتحانات میان ترم.