کارت امتیاز با چاشنی تشویق یا تنبیه

کارت امتیاز دانش آموزی با در اختیار قرار دادن امکانات متنوع به دبیران و دانش آموزان باعث افزایش سرعت و کیفیت آموزشی مدارس میشوند. کارت های امتیاز را میتوان برای کلیه امور جاری مدرسه برنامه ریزی کرد .

کارت امتیاز، نقش تقویت کننده در آموزش

تقویت كننده مثبت ایده آل تقویت كننده ای است كه زمانی دبیر در امر تغییر رفتار ناشایست دانش آموز، آن را بكار گیرد هم رفتار نابهنجار در دانش آموز خاموش شود و هم رفتارمطلوب و بهنجار جایگزین رفتار ناشایست دانش آموز شود و دانش آموز از انجام رفتار بهنجار لذت ببرد.

تقویت مثبت با استفاده از کارت امتیاز و بیان جملات تحسین برانگیز( آفرین، خیلی خوبه، تو همیشه الگوی دوستانت هستی و. . . ) موثرترین روش افزایش توجه و علاقه در دانش آموزان مقاطع پایین تحصیلی به ویژه مقطع ابتدایی می باشد. اما گاهی اوقات تقویت منفی (مثلا عدم توجه به دانش آموز ی كه پرحرف است یا محروم كردن دانش آموز از بازی های مورد علاقه اش و. . . ) در اصلاح رفتار نابهنجار دانش آموزان سركش موثر واقع شده است.

دبیران و پشتیبانان در ازای كار های مثبت دانش آموزان ( توجه دانش آموزان به درس جدید، انجام به موقع تكالیف، همكاری با دوستان، دادن پاسخ صحیح به سوالات دبیر، جدیت در فراگیری دروس جدید ) از ابزار تقویت كننده زیر استفاده می نماید:

الف – بیان كلمات تحسین آمیز ( آفرین، خوبه، بسیار خوبه و. . . )

ب – دادن نمره عالی به دانش آموزان در دفتر ثبت شاخص كلاس

ج- دادن كارت جایزه به دانش آموز و معرفی به بانك جایزه مدرسه جهت در یافت جایزه موردعلاقه اش

د-دادن مسئولیت های دلخواه دانش آموزان به آنها ( نماینده كلاس، نماینده بهداشت كلاس، نماینده بهداشت مدرسه، مسئول كتابخانه و. . . )

کارت امتیاز

کارت امتیاز با چاشنی تشویق یا تنبیه

شیدا علی اکبری

سپاس از خانم فولادی برای قرار دادن این عکس از فعالیت های کلاس ما ♡^___^ قطعا پسرای ما از این رویه راضی هستند و بدون شرطی شدن و یا توقع دریافت کارت ،با رعایت دوستی ها رقابت سالم خواهند داشت.

نرجس مقتدائی

هزار کارت هزارآفرین برای خانم فولادی برای اخبارهای جالب و مفیدشون

profile

فاطمه فولادی