64 تکنیک برای یادگیری سریع

64 تکنیک برای یادگیری سریع،بخش دوم (16 روش)

17- از علامت‌ ها و نمادها برای حفظ‌کردن مطالب استفاده کنید.
ترفندهای زیادی برای به خاطر سپردن اطلاعات حفظی وجود دارد. علامت‌ های اختصاری و شکل‌ های نمادین نمونه‌ هایی از این ترفند‌ها هستند.

تکنیک دیداری
18-تصویری از مطلب مورد مطالعه داشته باشید.
هر تصویر می‌تواند بیان‌ کننده‌ مطالبی است. طرحی از چیزی که می‌خواهید یاد بگیرید، داشته باشید. این کار موجب داشتن هدفی مشخص در ذهن شما شده که خود باعث حرکت به سمت آن هدف می‌گردد.

19- از درخت حافظه استفاده کنید.
استفاده از درخت حافظه هم به خلاصه کردن و هم به درک ارتباط درونی مطالب کمک می‌کند.

20  -از سمبل و نمادها استفاده کنید.
استفاده از سمبل و نمادها باعث خلاصه‌ برداری سریعتر و یادگیری موثرتر می‌شود.
64 تکنیک برای یادگیری سریع
21  - از نقشه‌ اطلاعاتی بهره ببرید.
وقتی اطلاعات دارای طرح درونی Information Design است،‌ از آن استفاده کنید طوری که اطلاعات را به وضوح بیان کند. نقشه‌ی اطلاعاتی هنر و دانش آماده کردن اطلاعات است طوری که بیشترین بازدهی و کاربرد را داشته باشد.

22  - از روش‌ های یادگیری دیداری استفاده کنید.

23  - مراحل یادگیری یک موضوع را مشخص کنید. فراگیری یک مطلب نیاز به دریافت اطلاعات با ترتیبی مشخص دارد. سازمان‌دهی تفکر بر روی آن چیزی که باید انجام شود روشی موثر برای آمادگی یادگیری مطالب جدید یا پاسخگویی به سؤالات است.

تکنیک گفتاری و شنیداری
24  - از روش‌های ایجاد انگیزه استفاده کنید.
از بازی‌ ها و کلمه‌ های بی‌ معنی موزون استفاده کنید. این امر باعث انعطاف فضای یادگیری و یادگیری بیشتر می‌شود .

64 تکنیک برای یادگیری سریع

25  - با گوش کردن به نظرات دیگران در درون گروه مطالعه به دنبال فکر بکر باشید.

26  - در خواب به فایل صوتی گوش کنید.
قسمتی از مطلبی که می‌خواهید فرا گیرید را ضبط و هنگام خواب زیر متکای خود قرار داده و به آن گوش دهید. این روش برای یادگیری زبان خیلی موثر است.

27  - بخندید.
خنده باعث آرامش می‌شود و تن آرام مطالب را بهتر فرامی‌گیرد.

تکنیک های حرکتی
28  - نوشتن از تایپ کردن مفیدتر است!
نوشتن با قلم باعث تحریک ایده‌های جدید می‌شود. گرفتن و حرکت دادن قلم نقاط حساسی از دست را ماساژ داده و موجب ایده‌های جدید می‌شود.

29  -همیشه یک دفتر یادداشت همراه داشته باشید.
بعضی ایده‌ها و پاسخ‌ها - که گاهی بسیار ارزشمند هستند- در مواقعی به ذهن می‌آیند که مشغول مطالعه نیستیم. تا حد امکان باید آن‌ها را ثبت کرد زیرا معمولا فقط یکبار به سراغ ما می‌آیند.

30  - مجله‌ شخصی برای خود درست کنید.
فرق مجله با دفتر یادداشت این است که شما می‌توانید با کمک ذهن خلاق خود، نقاشی، تصاویر، جداول و درخت حافظه را به مجله اضافه کنید که کمکی است در جهت به خاطر سپردن بهتر اطلاعات.

31  -از برچسب‌ های رنگی برای طبقه‌ بندی دفتر یادداشت و مجله‌ خود استفاده کنید.
استفاده از برچسب رنگی رجوع به مطالب را آسان‌ تر می‌ کند.

32  - از یادداشت‌ های پایانی استفاده کنید.

نرجس مقتدائی

راهکارها در جملات کوتاهی نوشته شده و خواندن مقاله را تسهیل می کند.

حسن ستاری

خبر بسیار زیبا و آموزنده ای بود.ممنون