صبحانه شاد

برگزاری صبحانه گروهی در دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد

ثابت شده است دانش‌آموزانی که صبحانه کامل می‌خورند، تمرکز و انرژی بیشتری دارند. اغلب این دانش‌آموزان قدرت یادگیری خوبی دارند و نمرات بهتری هم کسب می‌کنند. صبحانه یک وعده غذای اصلی و مهم برای دانش‌آموزان و حتی بزرگسالان محسوب می‌شود.

متاسفانه همه دانش آموزان عادت به خوردن صبحانه کامل ندارند و والدین به ناچار تنقلات رنگارنگی را تهیه می کنند و در کیف آنها می گذارند. تنقلات نه تنها مواد مورد نیاز بدن کودک را تامین نمی کند بلکه به سلامت روح و جسم کودکان ممکن است با مصرف زیاد آسیب هم برسانند.

بچه ها باید در طول ساعات درس، سطح قند خونی مناسبی داشته باشند. صبحانه خوب می تواند بر کاهش خستگی آنها سر کلاس و افزایش گیرایی و تمرکز آنها تاثیرگذار باشد.

صبحانه باید دو ویژگی داشته باشد؛ یکی این که مقدار انرژی کافی در آن لحاظ شود و دوم این که انرژی طوری به بدن آنها برسد که در طول ساعات بعدی، قند خونشان در سطح پایدار و ثابتی باقی بماند.

خوردن خوراکی های شیرین برخلاف تصور ممکن است باعث شود قند خون خیلی زود افت پیدا کند. افزایش ترشح انسولین به دنبال خوردن این خوراکی ها باعث افت قند خون طی ساعات امتحان و کاهش کارایی و بازدهی افراد می شود. بنابراین توصیه می شود در ایام امتحان بیشتر از مغز ها و مواد حاوی فیبر استفاده شود.

صبحانه شاد

برای علاقه مندی بیشتر دانش آموزان به خوردن صبحانه در مدرسه  پسرهای عزیز کلاس سوم دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد همراه با دبیر عزیز سرکار خانم نصیری منش و پشتیبان گرامی سرکار خانم خسروی در کلاس خود صبحانه شاد برگزار کردند . در این زمان به صورت گروهی تمامی گل پسرهای عزیز صبحانه میل کردند .

صبحانه شادصبحانه شادصبحانه شاد

فاطمه فولادی

صبحانه سلامت نقش به سزایی در یادگیری بهتر دروس دارد.