پشتیبان کیست و وظایف آن چیست

هر دانش‌آموز در مدرسه يک پشتيبان دارد.پشتيبان‌ها معمولاً جوان هستند، تا بهتر بتوانند فضاي ذهني دانش‌آموز را درک کنند و او را راهنمايي کنند رشته‌ي دانشگاهي پشتيبان‌ها هماهنگ با رشته‌ي تحصيلي دانش‌آموز است، و در نتيجه بهتر مي‌توانند از لحاظ درسي دانش‌آموز را ياري کنند.

پشتيبان‌ها بر انجام تکاليف و تمرين‌هاي درسي دانش‌آموزان نظارت مي‌کنند.با اين کار دو هدف تامين مي‌شود:

·         آموزش از طريق حل مساله

·         تقويت توان خودآموزي دانش‌آموزان

جلسات 3 نفره

براي اين‌که دانش‌آموزان و اولياي آن‌ها به صورت دقيق‌تري با برنامه‌ريزي درسي آشنا شوند و هم‌چنين انتقال تجربه‌ به شکل موثرتري صورت گيرد. پشتيبان‌ها، دانش‌اموزان و اولياي آنان را با توجه به بيش‌ترين ويژگي‌هاي مشترک‌شان در قالب گروه‌هاي 3به جلسه دعوت مي‌کنند. در اين جلسه مدير گروه نيز حضور دارد تعداد اين جلسات در طول سال 5 نوبت است.

1-     هنگام ثبت نام: آشنايي با کانون و برنامه‌ريزي

2-     آبان و آذر ماه: آمادگي براي امتحانات نيم سال اول

3-     بهمن‌ماه: جمع‌بندي نيم‌سال اول تحصيلي و برنامه‌ريزي براي نيم سال دوم

4-     اردي‌بهشت ماه: آمادگي براي امتحانان پايان سال

5-     تيرماه: ارزيابي کارنامه‌ي تحصيلي يک سال و برنامه‌ريزي براي سال آينده

پشتیبان کیست و وظایف آن چیست

فاطمه فولادی

حضور پشتیبان نقش بسیار پر رنگی در مجموعه مدارس سرای دانش است و بسیار تاثیر گذار در روند پیشرفت دانش آموزان است .

نرجس مقتدائی

حضور پشتیبان از مهترین ویژگی های مدارس سرای دانش است. با آرزوی موفقیت روزافزون برای تمامی این عزیزان

حسن ستاری

این خبر رو که خوندم یاد یه جمله ای افتادم که آقای فلم چی زمانیکه پشتیبان کلاس بودم ایشون از من پرسیدن میدونی پشتیبان کیه؟پشتیبان رهبر کلاسه... به همه پشتیبانای دلسوز و زحمتکش مجموعه مدارس سرای دانش خسته نباشید ویژه ای میگم.