جلوگیری از شپش موی سر

جلوگیری از شپش موی سر توسط مربی بهداشت در دبستان پرسش

امروزه یکی از معضلات بهداشتی در اجتماعات کوچک و بزرگ ، موجود بسیار ریزی به نام شپش است. شپش سر یک راسته از حشرات است که انگل خارجی هستند. شپش ها حشراتی بدون بالی هستند که تمام عمر خود را بر روی پوست سر انسان می گذرانند و از آن تغذیه می کنند.

مدارس یکی از مهمترین محل های شیوع شپش هستند و آلودگی به آن علاوه بر مشکلات جسمی برای دانش آموزان و خانواده می تواند مسائل روانی به همراه داشته باشد و علی رغم این که شپش سر یک بیماری نیست ولی نیاز است که مراقبت و کنترل های لازم انجام شود تا دانش آموزان درگیر این مساله نشوند.

در این خصوص سرکار خانم توبک مربی محترم بهداشت دبستان پرسش به طور مرتب و در بازه های زمانی متناوب موی سر تمامی دانش آموزان عزیز دبستان پرسش را کنترل می کنند تا موقعیت نامطلوبی برای هیچ یک از این عزیزان پیش نیاید.

جلوگیری از شپش موی سر

فائزه عبدی

کار بسیار مهم و مفیدی انجام می دهید، بسیار عالی

نرجس مقتدائی

بسیار عالی. مداومت در این برنامه بسیار مفید و مطلوب است.

حسن ستاری

انجام معاینات پزشکی توسط پایگاه های سلامت منطقه در مدارس، بسیار با اهمیت است.