جلسات 3 نفره بهار 98 در واحد سیدخندان

جلسات 3 نفره بهار 98 با چاشنی نقش پررنگ اولیاء در پیشرفت درسی دانش آموزان، در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان برگزار می گردد.

یکی از ده ویژگی آموزشی مجموعه مدارس سرای دانش " برگزاری جلسات 3 نفره " می باشد.این جلسات با عنوان " پر رنگ تر شدن نقش اولیاء در پیشرفت درسی دانش آموزان " برگزار می گردد.این جلسات از تاریخ 22 فروردین آغاز شده و تا 2 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

در این جلسات، دانش‌آموزان دستاوردهای خود را از آزمون‌های گذشته بیان می‌کنند و هدفگذاری های خود را برای آزمون‌های بعد تعیین می‌نمایند، از دیگر دانش‌آموزان از طریق یادگیری از همتایان روش‌های مطالعه‌ی هر درس و نکات مثبتی را یاد می‌گیرند.

جلسات 3 نفره بهار 98 در واحد سیدخندان

در این بازه زمانی دانش آموزان پایه ی دوازدهم با امتحانات نهایی و پس از آن کنکور کاملا متفاوت سال 98 مواجه می شوند، بدین جهت پشتیبان پایه ی دوازدهم جناب آقای یوسفی با دانش آموزان و اولیاء محترم از جزئیات نحوه ی برگزاری امتحانات نهایی و کنکور سال 98 سخن می گویند.

جلسات 3 نفره بهار 98 در واحد سیدخندان

دانش آموز به کمک این جلسات و یادگیری از دوستان خود می‌تواند نقاط ضعف خود را برطرف کند و زیباترین اتفاق این جلسات حضور پدر و مادر در کنار دانش‌آموز است.

جلسات 3 نفره بهار 98 در واحد سیدخندان

محتوای این جلسات به صورت زیر است :

1-محور اصلی جلسه خود دانش آموزان می باشند و موضوع اصلی جلسه ارائه ی پاورپوینت های آنها با موضوع عملکرد نیمسال دوم و هدف گذاری امتحانات خرداد ماه است.

جلسات 3 نفره بهار 98 در واحد سیدخندان

2-دانش آموزان در ارائه ی خود با نگاه به گذشته به بیان دستاوردها و روش های موفق برای رسیدن به هدفگذاری های خود و با نگاه به آینده به بیان راهکارهای رسیدن به اهداف می پردازند.

جلسات 3 نفره بهار 98 در واحد سیدخندان

3-اولیاء دانش آموزان در حدود 20 دقیقه به بیان پیشنهادات و انتقادات در مورد عملکرد مدرسه در نیمسال دوم و همچنین تکمیل فرم نظرسنجی برای بهبود وضعیت مدرسه در آینده می پردازند.در جلسه 3 نفره بهار 98 کارنامه پروژه ای دانش آموزان به آنها داده می شود و به همراه پشتیبان به تحلیل آن پرداخته می شود.

نرجس مقتدائی

با توجه به عکس های ارسالی توجه ویژه تعدادی از اولیا را نسبت به ارائه دانش آموزان می بینیم. تصویربرداری و بازبینی مجدد از جلسات می تواند مروری بر هدف گذاری فرزندان باشد. با آرزوی موفقیت دانش آموزان سرای دانش واحد سیدخندان

فریبا اله دادی

موفق باشید.

فاطمه فولادی

برگزاری جلسات سه نفره تاثیر بسزایی در روند آموزش دانش آموز دارد. باتشکر از آقای ستاری

فائزه عبدی

به امید موفقیت در جلسات 3 نفره مدرسه شما.

مسعود حمزه

حضور اولیاء در این جلسات باعث رشد بهتر دانش آموزان در یادگیری و اعتماد به نفس بیشتر آنها می شود.