معرفی دبیران نمونه سرای دانش سعادت آباد

دبیرستان دوره دوم متوسطه سرای دانش واحد سعادت آباد دارای دبیران با تجربه و نمونه ای است که علاوه بر تدریس عالی در این مجموعه در موسسات آموزشی و مدارس نمونه تدریس  می کنند.

تعدادی از دبیران این مجموعه با همکاری کانون فرهنگی آموزش (قلم چی) مشغول ساخت فیلم های آموزشی می باشند که دانش آموزان عزیز می توانند از این ویدیوها استفاده کرده و در درسهای خود پیشرفت کرده و گام های موفقیت را همگام با دبیران بپیمایند .

*دبیر نمونه جناب آقای علی هاشمی که دارای بیشترین ویدیو در سایت کانون می باشند در تمامی پایه ها و رشته ها دارای ویدیو می باشند .

عیار علمی جناب علی هاشمی : کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه شهید بهشتی

کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه مشهد

افتخارات دبیران سرای دانش سعادت آباد
*جناب سروش صفا دبیر زیست شناسی و نویسنده کناب زیست نشرالگو : دکتری فیزیولوژی دانشگاه تبریز
کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
کارشناسی زیست شناسی علوم جانوری دانشگاه فردوسی مشهد
افتخارات دبیران سرای دانش سعادت آباد
محمد رضایی بقا دبیر درس دین و زندگی و نویسنده کتاب سیر تا پیاز گاج : کارشناسی ارشد الهیات دانشگاه تهران
کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
افتخارات دبیران سرای دانش سعادت آباد

امیدوارم دانش آموزان عزیز از این ویدیو ها دیدن کرده و بهترین استفاده را جهت پیشبرد درسی خود داشته و به موفقیت های بیشتری برسند.

نرجس مقتدائی

جای بسی خوشحاالی است که علاوه بر دانش آموزان دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد سعادت آباد سایر دانش آموزان کشور با مراجعه به سایت کانون می توانند از تدریس این دبیران نمونه بهره مند شوند.

حسن ستاری

به همه ی دبیران زحمتکش و دلسوز مجموعه مدارس سرای دانش خسته نباشید میگم.

فائزه عبدی

بسیار خوب