آغاز جلسات سه نفره بهار در دبستان مرزداران

جلسات سه نفره ی اردیبهشت ماه سال 1398 در دبستان پسرانه ی سرای دانش واحد مرزداران آغاز شد.

جلسات سه نفره از ویژگی های مهم مجموعه مدارس سرای دانش به شمار می رود.

یکی از دوره های مهم هر نظام آموزشی در جهان،دوره ی ابتدایی است ؛ دوره ای که در رشد، تربیت و تکوین شخصیت کودکان تاثیر به سزایی دارد.

آغاز جلسات سه نفره بهار در دبستان مرزداران

یکی از مهم ترین اموری که والدین برای مشارکت در برنامه ریزی تحصیلی و مساعدت به فرزندان خود باید عهده دار گردند تماس و ارتباط مستمر با مدرسه ی فرزندان خود است.
خانه و مدرسه باید به عنوان دو جریان همدل و مکمل عمل کنند.
مدرسه باید پیشاهنگ ارتباط با خانه باشد و با روش های گوناگون اسباب مشارکت فکری اولیا را در امر تعلیم و تربیت فرزندانشان فراهم کند.

#جلسات_سه_نفره
یکی از ویژگی های مهم مجموعه مدارس سرای دانش است که ۴ بار در سال (دوره تابستان - آبان - بهمن - اردیبهشت) برای تمام دانش آموزان از پایه پیش تا ششم و با حضور پدر و مادر، برگزار می شود.

#هدف
با توجه به اینکه در جامعه امروزی اکثر دانش آموزان تک فرزند هستند، جلسات سه نفره در مدارس سرای دانش فرصت خوبی برای تعامل و ارتباط سازنده ۳ دانش آموز تقریبا هم سطح از لحاظ درسی، اخلاقی، روحی، انضباطی و ... است.
از جمله اهداف مهم برگزاری این جلسات
🔹افزایش اعتماد به نفس دانش آموزان
🔹تقویت مهارت سخنوری در جمع
🔹 ارزش گذاری به یادگیری ها و دستاوردهای فرزندان عزیزمان
🔹 (یادگیری از همتایان در پایه های بالاتر)
می باشد.

آغاز جلسات سه نفره بهار در دبستان مرزداران

موعد این جلسات در بهار 1398 ، از روز بیست و سوم فروردین ماه تا ششم اردی بهشت می باشد

و در دبستان سرای دانش واحد مرزداران، تا کنون 5 جلسه برگزار شده است که شاهد حضور پرشور والدین بودیم.

# دوشنبه- بیست و ششم فروردین ماه سال 1398

نرجس مقتدائی

بسیار عالی. موفق باشید

حسن ستاری

زیباترین اتفاق این جلسات « حضور پدر و مادر در کنار دانش آموز » می باشد.

فائزه عبدی

با آرزوی برگزاری هرچه موفق تر جلسات در مدرسه شما.

profile

فریبا اله دادی