اهمیت حضور اولیا در جلسات سه نفره

برگزاری جلسات سه نفره در دبستان سعادت آباد و استقبال پرشور پدر و مادرهای گرامی

امروزه به  اثبات رسیده است که  هر دانش آموزي هر موفقيتي را که  دارد مديون پدر و مادر فرهيخته اي است که در کنارش حضور دارد و او را همراهي مي کند .

معمولا پدر و مادرهاي عزيز براي فرزندانشان وقت مي گذارند و اين موضوع خيلي مهمي است و چيزي که هر پدر و مادري مي تواند تقديم فرزندش کند فقط  پول نيست که به فرزندانمان  مي دهيم و آن ها را در کلاس ها و آزمون ها ثبت نام مي کنيم  براي او کافي نيست و آن چه که از همه اين ها مهم تر است اين است که در کنار فرزندمان باشيم و براي او وقت بگذاريم و بسياري از دانش آموزان که رتبه هاي بالايي را کسب مي کنند پدر و مادر هايي دارند که حضور پر رنگي در کنار فرزندانشان دارند.

جلسات سه نفره فرصت مناسبی است که پدر و مادرها فرزندانشان را همراهی کنند و با شنیدن دستاوردها و هدفگذاری های فرزندشان شاهد موفقیت های روز افزون آن ها باشند.

جلسات سه نفره فصل بهار بسیار مورد توجه و استقبال خانواده ها قرار گرفت .

اهمیت حضور اولیا در جلسات سه نفره

اهمیت حضور اولیا در جلسات سه نفرهاهمیت حضور اولیا در جلسات سه نفرهاهمیت حضور اولیا در جلسات سه نفره

نرجس مقتدائی

برگزاری جلسات 3 نفره از مهمترین ویژگی مدارس سرای دانش است که توجه و اهمیت اولیا به آن می تواند از بهترین راه های آگاهی از مسائل درسی و آموزشی فرزندشان باشد.

فاطمه فولادی

برگزاری جلسات سه نفره یکی از پر رنگ ترین طرح های از پیش تعیین شده مدرسه های سرای دانش است.

حسن ستاری

برگزاری جلسات 3 نفره باعث پیشرفت درسی دانش آموزان توسط نقش پررنگ اولیاء می شود.

فائزه عبدی

واقعا همه ما مدیون زحمات و تلاش های پدر و مادر هستیم .

زهرا کاویانی

ببخشید دلیل اینکه روی برد ،اردیبهشت ماه نوشته شده است بخاطر اسم این جلسات است یا به دلیلی زودتر اجرا شده است؟ چون در انتهای متن نوشته شده بود فصل بهار میخواستم بدانم هم در فروردین هم در اریبهشت ماه این جلسات برگزار میشود ؟؟

profile

نرجس مقتدائی

این جلسات هر سه ماه یک بار برگزار می شود. بهار - تابستان - پاییز - زمستان جلسات فصل بهار نیز در اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت برگزار می شود. بهتر بود در تابلوی نصب شده روز برگزاری جلسه دقیق و کامل نوشته میشد. مثل یکشنبه 26 فروردین 98