امتحانات میان ترم دوم دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان

امتحانات میان ترم دوم دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان، برای آمادگی هرچه بیشتر دانش آموزان در امتحانات نیمسال دوم به صورت هدفمند آغاز شد.

امروز امتحانات میان ترم دوم سال تحصیلی 98-1397 دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان، طبق برنامه با امتحان درس ریاضی در پایه های دهم و یازدهم شروع شد.

امتحانات میان ترم دوم دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان

با توجه به اینکه دانش آموزان روز شنبه مورخه 24 فروردین ماه امتحان هماهنگ درس ریاضی داشتند، آزمون میان ترم دوم ابزاری برای بازیابی آموخته ها و شناخت مباحثی که نیاز به بازخوانی و رفع اشکال دارد گردید.

امتحانات میان ترم دوم دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان

امتحانات میان ترم در پایه ی دوازدهم به صورت شبه نهایی و هماهنگ با مدارس سرای دانش دیگر، برگزار می گردد.به همین دلیل این امتحانات موجب آشنایی دانش آموزان با نحوه ی برگزاری امتحانات نهایی و چگونگی تصحیح پاسخ برگ ها توسط مصححین می شود.

امتحانات میان ترم دوم دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان

نمرات امتحانات میان ترم نیز به عنوان بخشی از نمرات مستمر دانش آموزان می تواند نقش بسیار مهمی در معدل کل دانش آموزان داشته باشد.

ضمنا دانش آموزان علاقه مند می توانند پس از هر آزمون با مراجعه به سامانه سرای دانش به نشانی http://sarayedanesh.sch.ir/examquestion  پاسخ تشریحی را دریافت کنند و به تحلیل آزمون بپردازند.

فاطمه فولادی

با آرزوی پیشرفت و موفقیت همه ی دانش آموزان .

فائزه عبدی

آرزوی موفقیت برای دانش آموزان شما را داریم.

فائزه عبدی

آرزوی موفقیت برای دانش آموزان شما را داریم.