تدریس نشانه ض در دبستان سرای دانش ملک

اهداف کلی: درپايان درس انتظارمي رود دانش آموزان با شکل و صدای نشانه ض و تشخیص آن در کلمات آشناشوند

در بیست و هفتمین روز از فروردین ماه ، دانش آموزان پایه اول ، نشانه ی « ض» را فراگرفتند و موفق به خواندن و نوشتن کلمات جدیدی شدند.

در تدریس صدای "ض" دانش آموزان کلمات مختلف و جدیدی را می آموزند کلمات زیبا و پرمعنایی همچون "وضو - رمضان" و همزمان با فرگرفتن این کلمات دانش آموزان را به حیاط مدرسه هدایت کرده و نحوه وضو گرفتن به آنها آموزش داده شد.و در ادامه تدریس صدای (ض) ساعت بعدی در انجام کاری خلاقانه به دانش آموزان آموزش داده شد که نشانه های مختلف فارسی می توان به خلق نقاشی های زیبا پی برد .

تدریس نشانه ض

آموزش نشانه "ضـ ض" با استفاده از شعر:

ضـ غیر آخر ض آخر  / ما هستیم دو برادر

غیر آخر و آخر / با (ز-ذ) همصدا هستیم

از آن ها جدا هستیم / دو شکل داریم بچه ها
کشیده است این صدا / نشسته ایم در قاض ی / آموده ایم در ریاضی

تدریس نشانه ض

ف اله دادی

عاااالی بود. موفق باشید.

فائزه عبدی

چه شعر زیبایی برای آموزش « ض » انتخاب شده بود

حسن ستاری

یادگیری نشانه ها با شعر خیلی جالب بنظر میرسد.برای همه دانش آموزان دوست داشتنی و پرتلاش دبستان ملک آرزوی موفقیت دارم.