برگزاری جلسات 3 نفره بهار 98

جلسات 3 نفره مجموعه مدارس سرای دانش آغاز شد.

در راستای پر رنگ تر شدن نقش والدین در پیشرفت درسی دانش آموزان، جلساتی تحت عنوان «جلسات سه نفره درسی» چهار بار در طول یک سال تحصیلی تشکیل می شود. این جلسات با شرکت سه دانش آموز به همراه پدر، مادر و پشتیبان ایشان برگزار می شود. هر دانش آموز با ارائه پاورپوینت، دستاوردها و روش های خود را بیان کرده و با اولیا و پشتیبان هدف گذاری می کند و در زمینه راه کارهای رسیدن به این اهداف گفت و گو می کند و این روزها چهارمین و آخرین جلسه سه نفره سال تحصیلی 98 - 97 در حال برگزاری می باشد.

از جمله مواردی که در این جلسه مورد بحث و بررسی می باشد روند برگزاری امتحانات میان ترم، نقش و اهمیت نمره میان ترم در نمره مستمر دانش آموزان، آمادگی برای امتحانات پایان سال تحصیلی ، آخرین آزمون های راهبردی روز جمعه، برگزاری پانسیون مطالعاتی و نکاتی در جهت رفع عقب ماندگی های درسی و تحصیلی دانش آموزان می باشد.

لازم به ذکر است که جلسات 3 نفره دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت از روز یکشنبه مورخ 25 فروردین ماه آغاز و در روز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه به پایان خواهد رسید.

امید است با برگزاری هر چه بهتر این جلسات شاهد پیشرفت درسی دانش آموزان باشیم. در ادامه عکس هایی از جلسات 3 نفره برگزار شده سال تحصیلی را با هم می بینیم.

برگزاری جلسات 3 نفره بهار 98

ف اله دادی

با آرزوی برگزاری موفق همه جلسات سه نفره در دبیرستان رسالت

حسن ستاری

به همه عوامل اجرایی جلسات 3 نفره دبیرستان دوره اول واحد رسالت خسته نباشید میگم.