پودمان چوب در کلاس کار و فناوری در مدرسه سرای دانش واحد انقلاب

فعالیت دانش آموزان در بخش کار با چوب درس کار و فناوری

امروز دانش آموزان در کلاس درس کار و فناوری در بخش کار با چوب جعبه چوبی درست کردند. در این کلاس آن ها با ابزار و وسایل کار با چوب آشنا شدند و روش برش و چگونگی کار با وسایلی مثل اره کمانی و سوهان و سمباده را آموختند.

پودمان چوب در کلاس کار و فناوری در مدرسه سرای دانش

طرح انتخاب شده برای آن ها ساخت یک جعبه چوبی به ابعاد 10*10  بود. دبیر مربوطه ابتدا راهنمای های لازم برای رعایت ایمنی در هنگام کار با اره مویی را برای دانش آموزان بیان کردند. سپس زاویه مناسب برای نشستن پشت میز کار را نشان دادند. زاویه مناسب بین فرد و وسایل روی میز بصورت مایل و 45 درجه بود.

در مرحله بعد دانش آموزان با چگونگی قرار دادن تیغه مویی در اره کمانی و نحوه استفاده از آن آشنا شدند و بر اساس طرح مشخص، شروع به برش تخته چوب ها کردند.

پودمان چوب در کلاس کار و فناوری در مدرسه سرای دانش

به طور کلی هدف از اجرای  کار عملی در کلاس کار و فناوری موارد زیر هستند:

• دانش آموزان به توانایی خود برای ساخت یک وسیله باور داشته باشند.
  • برای به کارگیری وسایل و ابزار به توانایی خود ایمان پیدا کنند.
  • نسبت به توانایی های خود برای ایده پردازی در گروه شناخت پیدا کنند.

همچنین کار با ابزار و وسایل، باعث هماهنگی موزون میان چشم ها و دست ها به صورت همزمان می شود.

در طول کلاس دانش آموزان به ساختن وسایل مختلف چوبی ترغیب شدند و جذابیت کار با چوب را تجربه کردند. در ساعات پایانی کلاس، بخش برش کاری به پایان رسید و ادامه ساخت جعبه در به جلسات بعدی موکول شد.

فائزه عبدی

بسیار خوب و مفید

فاطمه فولادی

جالب بود. باتشکر

حسن ستاری

انجام کارهای عملی بسیار مفید در امر یادگیری دانش آموزان می باشد.