گردش علمی دانش آموزان دبستان پرسش بهترین مدرسه منطقه 5

گردش علمی دانش آموزان پایه چهارم دبستان پرسش

گوناگونی گیاهان در طبیعت یکی از جلوه های قدرت خداوند است. هر یک از برگ ها و گلبرگ ها به رنگی و شکلی هستند و هیچ یک شبیه هم نیستند که این سرسبزی و طراوت دست سبز خداوند است که بر چهره زمین کشیده شده است و ما باید شکرگزار این نعمت پروردگار باشیم.

در راستای مشاهده ی گوناگونی گیاهان ، دانش آموزان پایه چهارم دبستان پرسش همراه با دبیر علوم و پشتیبان خود به گردش علمی رفتند.

در این گردش علمی آنان از کنار گیاهان و گل های زیر پایشان به راحتی نمی گذشتند و با نگاهی دانشمندانه آنها را بررسی می کردند. در ابتدا آنها شکوفه های درختان را مورد بررسی قرار دادند . پرچم و مادگی شکوفه ها را که فقط عکس آن در کتاب درسی دیده بودند ، به واقع مشاهده کرده و ظرافت و صنعت خلقت آنها را مورد توجه قرار دادند. گل های زیبای بنفشه رز و میخک نیز از نظر پرچم و مادگی مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین در این درس علمی ، دانش آموزان گیاهانی را که دارای دانه های تک لپه ای و دو لپه ای هستند، از روی مدل برگ هایشان شناسایی کرده و تجربه ی دانشی بسیار جالب در این زمینه کسب نمودند.

پاسخ دانش آموزان به پرسش معلم شان که نظر آنان را در مورد گیاهان پرسیدند این بود: ((تا کنون طبیعت را با این همه جزئیات و ظرافت تماشا نکرده بودیم.))

طبیعت نفس زمین و حس زندگی برای ماست.

گردش علمی

دایانا نصرت

خیلی خوش گذشت

فائزه عبدی

خلاقیت این معلم قابل تحسین است، امیدوارم دانش آموزان عزیزمان همیشه در مسیر علم آموزی قدم بردارند

فاطمه فولادی

چقدر خوب که دانش آموزان از سنین کم با انواع گیاهان و ... آشنا می شوند و اطلاعات عمومیشان بالا می رود.

حسن ستاری

اردوی جالبی بوده.امیدوارم به همه دخترخانم های دبستانی واحد پرسش خوش گذشته باشه.