نظرسنجی آقای دلاوری از دانش آموزان در رابطه با عملکرد دبیران و مدرسه

بازدید مسئولین ستاد مدارس سرای دانش

نظارت و ارزیابی عملکرد مدارس همواره برای ستاد مدارس مهم بوده و هست. در این راستا روز دوشنبه مورخ 26 فروردین 98، جناب آقای دلاوری معاونت آموزشی مجموعه مدارس سرای دانش از دبیرستان متوسطه دوم واحد فلسطین بازدید کردند.  بنابراین از تمامی دانش آموزلن در رابطه با کیفیت مطالب ارائه شده و کیفیت اجرای 10 ویژگی مدارس سرای دانش (اعم از کاردرکلاس ، بازیابی، مشاوره تخصصی ، حضور پشتیبان در کلاس ،آزمون صبحانه ، آزمون های روز جمعه ،  گزارش پشتیبان به اولیاء ، خلاصه درس ، طرح درس، جلسه سه نفره ) را با نظرخواهی از تک تک دانش آموزان مورد ارزیابی قرار دادند به علاوه از نحوه ی تدریس دبیران در هر کلاس بازدید کردند.

وجود ده ویژگی سرای دانش و نظارت مستمر بر عملکرد مدارس سبب می شود اولیاء با خیالی آسوده فرزندان خود را به مدرسه بسپارند و از کیفیت تدریس و مطالب ارائه شده برای فرزندانشان مطمئن باشند و همین امر یکی از فاکتورهای مهم برای ترغیب اولیاء برای ثبتنام دوباره فرزندانشان برای سال آینده هست.

در زیر عکس هایی از بازدید آقای دلاوری از کلاس های دهم ، یازدهم و دوازدهم را مشاهده خواهید کرد.

نرجس مقتدائی

دریافت نظرات و بازخورد از دانش آموزان در رفع اشکالات احتمالی بسیار موثر است.

فائزه عبدی

تشکر می کنم از مسئولین زحمت کش مجموعه مدارس سرای دانش به ویژه آقای دلاوری معاونت آموزشی ستاد مدارس.

حسن ستاری

همواره ارزیابی عملکرد موجب بهبود و شناسایی نواقص در جهت رفع آنها بوده است. به آقای دلاوری هم بابت زحماتی که می کشند خسته نباشید میگم و براشون آرزوی سلامتی دارم.

پريسا صادقي

خوب بود