مراسم جشن روز جوان در واحد سیدخندان

با فرارسیدن میلاد مسعود حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان، مراسم جشنی در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان برگزار شد.

جوانی دوره سرخوشی هاست. دوره بال درآوردن و در آسمان خیال رها شدن. دورانی که لحظه لحظه آن از طلاست. پویایی هر جامعه وابسته به جوانان آن است. به دلیل اهمیت این قشر وسیع جامعه در تقویم روزی به عنوان روز جوان تعیین گشته است. در کشورمان ایران، این روز همزمان با سالگرد ولادت حضرت علی اکبر (ع) می‌باشد. تاریخ ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان برابر برابر با روز چهارشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ (۱۱ شعبان سال ۱۴۴۰ هجری قمری) می‌باشد. البته روز جهانی جوان در تقویم میلادی مصادف با ۱۲ آگوست (۲۱ مرداد ۹۸) است.

مراسم جشن روز جوان در واحد سیدخندان

درباره شخصیت علی‌اکبر علیه‌السلام گفته شده که وی جوانی خوش‌چهره، زیبا، خوش‌زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و صباحت رخسار، شبیه‌ترین مردم به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بود.

﴿ نسل جوان را به جهان رهبری

﴿ جلوه توحید، علی اکبری

﴿ هر که هوای رخ احمد کند

﴿ در تو تماشای پیمبر کند

مراسم جشن روز جوان در واحد سیدخندان

جوانی، بهاران زندگانی و ارزشمندترین هدیه ای است که دست روزگار تنها یک بار فرصت بهره گیری از آن را به آدمی می بخشد. نشاط و شادابی،تحرک و قدرت و انگیزه های بلند رویش و پویش، ره آورد بوستان جوانی است.

مراسم جشن روز جوان در واحد سیدخندان

به همین مناسبت مدیریت دبیرستان جناب آقای یعقوبی دقایقی را درحضور دانش آموزان در مورد شهامت ها و رشادت های حضرت علی اکبر (ع) در روز عاشورا، سخنرانی کردند، سپس مراسم مولودی خوانی توسط جناب آقای محمدی برگزار شد.در پایان نیز از دانش آموزان پذیرایی گردید.

نرجس مقتدائی

با عرض تبریک روز جوان به تمام دانش آموزان جوان دبیرستان سرای دانش سیدخندان. برگزاری مراسم مذهبی و توجه به آن همراه در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان به خوبی انجام می شود. خدا قوت

فائزه عبدی

روز جوان و میلاد مسعود حضرت علی اکبر را به همه خانواده سرای دانش تبریک عرض می کنم.

فاطمه فولادی

روزتون مبارک

امید محمدخانی

بسیار خوب وعالی

بهناز علی اکبر

روز جوان مبارک 💐

profile

نرجس مقتدائی

روز جوان بر شما هم مبارک.