برگزاری کلاس کامپیوتر در دبستان پرسش بهترین مدرسه منطقه 5

برگزرای کلاس کامپیوتر برای تمامی پایه های دبستان پرسش

تاثیر آموزش کامپیوتر به کودکان

پیشرفت رو به رشد فناوری های جدید ارتباطی موجب تغییرات بزرگی در زندگی و روش های یادگیری شده است. دیگر تنها فراگیری خواندن و نوشتن سواد محسوب نمی شود. کودکان پا به دنیای ارتباطات و اطلاعات گذاشته اند و راهی جز هماهنگی با دنیای مدرن امروزی ندارند. آموزش کامپیوتر به کودکان ضرورتی است که در عصر حاضر برای همگام شدن با تکنولوژی نیاز است.

بدون آموزش کامپیوتر، کودکان در جهانی آکنده از تکنولوژی احساس سردرگمی، تنهایی و بی سوادی می کنند. در اکثر نقاط جهان آموزش کامپیوتر برای کودکان از مقطع کودکستان و پیش از سال های ورود به مدرسه آغاز می شود. آموزش مهارت های پایه ای کامپیوتر به کودکان می بایست هر چه زودتر انجام شود زیرا یادگیری اصول اولیه کامپیوتر در سنین کودکی منجر به سرعت پیشرفت در یادگیری مفاهیم پیشرفته کامپیوتری دارد.

اکثر کودکان و نوجوانان از کامپیوتر برای بازی های آموزشی یا تفریحی، گفتگوهای سرگرم کننده با دوستان یا فامیل، تماشای کارتون و فیلم استفاده می کنند. بخش بسیار کمی از کودکان ، کامپیوتر را به منظور انجام تکالیف مدرسه ای و برنامه های درسی در کنار خود دارند. این در حالی است که آموزش کامپیوتر به کودکان و یادگیری اصول اولیه کامپیوتر اهمیتی بیش از خواندن و نوشتن دارد.

کودکان با ورود به مدرسه و قرار گرفتن در محیط آموزشی می توانند با برنامه های کامپیوتری آشنا شوند و آمادگی برای ورود به دنیای تکنولوژِیک امروزی را فرا گیرند. این آموزش ها در تحصیلات دوران دبیرستان و حتی تحصیلات دانشگاهی نیز به عنوان پایه مورد استفاده قرار می گیرند.

دبستان دخترانه پرسش نیز از آموزش این فناوری عقب نمانده و در این راستا با برگزاری کلاس های کامپیوتر برای تمامی پایه ها سعی نموده تا دانش آموزان بتوانند فراگیری استفاده از کامپیوتر را همانند سایر دروس اصلی آموزش ببیند.

برگزاری کلاس کامپوتر در دبستان پرسش بهترین مدرسه منطقه 5

نرجس مقتدائی

این روزها نقش انواع کامپیوتر در زندگی بشر بسیار پررنگ است و قطعا آموزش و فراگیری آن از بهترین برنامه های مدارس خوب می باشد.

فائزه عبدی

آفرین به شما برای برگزاری این کلاس مفید

فاطمه فولادی

چقدر خوب که دانش آموزان با کامپیوتر از سنین کودکی آشنا می شوند.

بهناز علی اکبر

چقدر عالی ، آفرین خیلی ممنون از خانم قنبری

حسن ستاری

برگزاری چنین کلاسها در یادگیری عمیق مطالب تأثیر بسزایی دارد.