برگزاری زنگ عربی در حیاط مدرسه

برگزاری زنگ عربی در حیاط مدرسه موجب بهره گیری از هوای مطلوب بهاری و رفع خستگی و کسالت دانش آموزان شد.

درس عربی جزو دروسی است که غالبا مورد علاقه دانش آموزان نیست و بسیاری از آنان در فراگیری این درس مشکل دارند.

جدا از بحث فراگیری درس عربی و راهکاری صحیح مطالعه این درس سایر شرایط نیز می تواند جذابیت این زنگ را برای دانش آموزان بیشتر کند و بر حسب همین جذابیت، فراگیری آن سهل تر و شیرین تر باشد.

شاید اصلی ترین گزینه در برگزاری هر چه بهتر درس عربی نقش معلم و دبیر باشد. در این راستا دبیر می تواند بنا بر ذوق و توانایی خود از روش های ویژه ای برای آموزش استفاده کند.

مکالمه عربی، پرسش و پاسخ های گروهی، بازی های کلاسی، بهره گیری از شعر یا موسیقی

سرکار خانم میخچه گر دبیر عربی دانش آموزان دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت می باشند. ایشان به مانند سایر دبیران مدرسه همواره از روش های نوینی برای آموزش زبان عربی استفاده می کنند.

معمولا زنگ های عربی مدرسه بسیار فعال و پرانرژی بوده و صدای شور و هیجان دانش آموزان در این زنگ از کلاس ها به گوش می رسد. با توجه به خاصیت فصل بهار که اکثراً دانش آموزان دچار خستگی و خواب آلودگی می شوند این بار دبیر زنگ عربی را در حیاط مدرسه برگزار نمودند. دانش آموزان گوشه ای از حیاط را انتخاب نمودند و با کتاب و دفترشان گرداگرد هم نشستند.

تغییر فضای کلاس به حیاط با استقبال دانش آموزان مواجه شد و دانش آموزان توانستند با بهره گیری از یک هوای خوب بهاری یک زنگ پرانرژی را به پایان برسانند.

برگزاری زنگ عربی در حیاط مدرسه

نرجس مقتدائی

فعالیت های دبیر عربی مدرسه سرکار خانم میخچه گر بسیار جاب و متنوع است. با تشکر ویژه از زحمات ایشان

فائزه عبدی

خیلی عالی ، مطمئنا بسیار اثرگذار بوده

فاطمه فولادی

تنوع در یادگیری راه بسیار مناسب در یادگیری بهتر دانش آموزان است.

حسن ستاری

چقدر هم عالی و جالب و جذاب!! حتما یبار هم که شده در واحد سیدخندان اجراش می کنیم!!!