برگزاری آخرین جلسه سه نفره سال تحصیلی 98-97

برگزاری جلسات سه نفره بهار در دبیرستان سرای دانش واحد فلسطین از دیروز آغاز شد

اهمیت جلسات سه نفره در مدارس سرای دانش

برگزاری جلسه سه نفره یکی از 10 ویژگی مدارس سرای دانش است ، این جلسات که بعد از جلسه اتمام حجت که دانش آموز و والدینش حضور دارند، در هر فصل ( پاییز و زمستان و بهار) یک بار برگزار می شود. در جلسات سه نفره مدارس سرای دانش ، پشتیبانها نمرات آزمون های قلم چی و پایان ترم و میانترم دانش آموزان را به اولیاء ارائه می دهند، نقاط قوت و ضعف دانش آموزان را در حضور والدین آنها مطرح می کنند. در جلسه سه نفره بهار کارنامه امتحانات میانترم دوم، کارنامه 5 درس و پروژه ای آزمون های روز جمعه ، برگه های دانش آموزان میانترم در اختیار اولیاء پیگیر آن ها قرار می گیرد. پشتیبانها نکات مهم و مؤثر در پیشرفت درسی دانش آموزانشان را با توجه به تجربه و شناختی که از آنها دارند، بررسی می کنند . در این جلسات تعامل خوبی بین والدین سه دانش آموزی که در جلسه حضور دارند با هم و با پشتیبان و فرزندانشان صورت می گیرد، پشتیبان هر کلاس از نقطه نظرات اولیاء بهره مند می شوند و کیفیت مطالعه دانش اموزان و میزان تعهد به برنامه ریزی آن ها را از والدین جویا می شوند. در زیر نمونه ای از عکس های جلسات سه نفره که در پاییز و زمستان 97 و بهار 98 برگزار شد را خواهید دید.

برگزاری آخرین جلسه سه نفره سال تحصیلی 98-97

نرجس مقتدائی

خدا قوت. خسته نباشید اولین جلسه را برگزار نمودید یا آخرین جلسه؟؟

فائزه عبدی

خسته نباشید و خداقوت میگم به کادر اجرایی و آموزشی برگزار کننده جلسات 3 نفره در سرای دانش واحد فلسطین

فاطمه فولادی

یک رکن اساسی در مدارس سرای دانش، برگزاری جلسات سه نفره است.

حسن ستاری

برگزاری این جلسات در مدارس سرای دانش، باعث دلگرم بودن دانش آموزان به حضور پدر و مادرانشان در کنار خود هستند.