نقش جوانان در جامعه (به مناسبت روز جوان)

به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع ) و روز جوان

یکی از را ه های پیشرفت و ترقی ملت ها سرمایه گذاری روی جوانان است. جوانان نقش ارزنده ای را در ساختار یک جامعه دارند، زیرا جوانان مسئولین فردای جوامع محسوب می شوند.

کشور ما ایران، در میان کشورهای دیگر به عنوان جامعه ای جوان شناخته می شود. عده ای از روانشناسان سن شروع جوانی را از 18 سال تا 35 سال می دانند. از نظر آن ها فرد در این دوره به آگاهی بیشتری می رسد و ثبات بیشتری در رفتار و گفتار خود به دست می آورد. همینطور انگیزه ی ادامه زندگی در جوانان به دلیل شناخت کامل تر از محیط پیرامون شان بیشتر است.

نقش جوانان در جامعه (به مناسبت روز جوان)

جوانان ویژگی هایی دارند که برای پیشرفت جامعه ضروری است از جمله:

عدالت طلبی
درک تکنولوژی
میهن پرستی
انگیزه علم آموزی
انرژی و پشتکار
ابتکار و خلاقیت
اهداف و آرزوهای بزرگ
و ...

جوامعی که برای شکوفایی استعدادها و کشف ظرفیت های آنان می کوشند آینده ی روشن تری خواهند داشت. به همت جوانان صلح، امنیت و رفاه می تواند در کشورها برقرار شود چرا که جوانان از انرژی و انگیزه بالایی در حل مسائل برخوردارند.
امید است که سرمایه های جوان جامعه مان ارج نهاده شوند تا بیش از پیش شاهد آبادانی این سرزمین باشیم.

نرجس مقتدائی

روز جوان مبارک

فائزه عبدی

آرزوی موفقیت برای آینده سازان فردای میهنمان داریم.

فائزه عبدی

آرزوی موفقیت برای آینده سازان فردای میهنمان داریم.

فاطمه فولادی

روز جوان مبارک

بهناز علی اکبر

روزتون مبارک 💐

حسن ستاری

منم این عید بزرگ رو به همه جوانان خانواده سرای دانش تبریک میگم.ان شاء الله به مدد حضرت علی اکبر (ع) همه شما سلامت و پایدار باشید.