اعلام برندگان مسابقه قاب نوروزی مجموعه مدارس سرای دانش

در این خبر اسامی برندگان مسابقه بزرگ قاب نوروزی مجموعه مدارس سرای دانش را مشاهده می کنید.

به تک تک عزیزانی که در این مسابقه شرکت کردند و عکس های زیبای خودشان از سفرها و سفره های نوروزی آپلود کردند ، هزاران بار تبریک می گوییم که این همه ذوق و سلیقه و هنر در انداختن عکس ها به خرج دادند.

بعد از بررسی های هیات داوران برندگان مسابقه بزرگ قاب نوروزی مجموعه مدارس سرای دانش به شرح زیر است:

ضمن عرض تبریک به این عزیزان ، لازم به ذکر است جوایز به مدارس ارسال و تقدیم حضورتان می گردد.

اعلام برندگان مسابقه قاب نوروزی مجموعه مدارس سرای دانش

مسعود حمزه

به تمامی برندگان این مسابقه تبریک می گویم.

سیدحسین امیرحسینی

بچه ها کارتون عالی بود . مبارکتون باشه

نرجس مقتدائی

آفرین به عکاسان هنرمند سرای دانش

فائزه عبدی

آفرین به شما هنرمندان عزیز

حسن ستاری

من هم به همه برندگان این مسابقه جالب و جذاب تبریک میگم.

فاطمه فولادی

افرین به ۳ گل پسر مدرسه ملک😍😍😍😍😍😍😍