مراسم جشن نیمه شعبان در واحد سیدخندان

با فرا رسیدن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج)، مراسم جشنی در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان با حضور تمام همکاران و دانش آموزان برگزار شد.

﴿ شد نیمه ی شعبان و جهان گشت جوان

﴿ از مقدم پاک آن ولی سبحان

﴿ آن پرده نشین کاخ وحدت امروز

﴿ بنمود رخ از پرده و گردید عیان

مراسم جشن نیمه شعبان در واحد سیدخندان

سالروز مبارک ولادت با سعادت و پر برکت حضرت خاتم الاوصیا و مفخر الأولیاء حجت بن الحسن العسکری- ارواحنا لمقدمه الفداء- بر مظلومان دهر و مستضعفان جهان مبارک باد و چه مبارک است میلاد بزرگ شخصیتی که بر پاکننده عدالتی است که بعثت انبیا- علیهم السلام- برای آن بود. و چه مبارک است زادروز ابرمردی که جهان را از شرّ ستمگران و دغلبازان تطهیر می‏نماید و زمین را پس از آنکه ظلم و جور آن را فرا گرفته پر از عدل و داد می‏نماید و مستکبران جهان را سرکوب و مستضعفان جهان را وارثان ارض می‏نماید. و چه مسعود و مبارک است روزی که جهان از دغلبازیها و فتنه‏ انگیزی ها پاک شود و حکومت عدل الهی بر سراسر گیتی گسترش یابد و منافقان و حیله گران از صحنه خارج شوند و پرچم عدالت و رحمت حق تعالی بر بسیط زمین افراشته گردد و تنها قانون عدل اسلامی بر بشریت حاکم شود و کاخهای ستم و کنگره‏ های بیداد فرو ریزد و آنچه غایت بعثت انبیا- علیهم صلوات اللَّه- و حامیان اولیا- علیهم السلام- بوده تحقق یابد و برکات حق تعالی بر زمین نازل شود و قلم های ننگین و زبانهای نفاق افکن شکسته و بریده شود و سلطان حق تعالی بر عالم پرتو افکن گردد و شیاطین و شیطان صفتان به انزوا گرایند و سازمانهای دروغین حقوق بشر از بنیاد برچیده شوند. و امید است که خداوند متعال آن روز فرخنده را به ظهور این مولود فرخنده هر چه زودتر فرا رساند و خورشید هدایت و امامت را طالع فرماید. و اکنون ما منتظران مقدم مبارکش مکلف هستیم تا با تمام توان کوشش کنیم تا قانون عدل الهی را در این کشور ولی عصر- عجل اللَّه تعالی فرجه- حاکم کنیم و از تفرقه و نفاق و دغلبازی بپرهیزیم و رضای خداوند متعال را در نظر بگیریم و همگان در مقابل قانون خاضع باشیم و با صلح و صفا و برادری و برابری به پیشبرد انقلاب اسلامی کوشا باشیم و حق متعال را در همه احوال حاضر و ناظر بدانیم و تخلف از دستورات اسلام ننماییم و به وسوسه فتنه ‏انگیزان اعتنا نکنیم.

مراسم جشن نیمه شعبان در واحد سیدخندان

به همین مناسبت مدیریت دبیرستان جناب آقای یعقوبی دقایقی را درحضور دانش آموزان و همکاران در مورد این روز بزرگ و تاریخ ولادت آن حضرت و القاب ایشان سخنرانی کردند، سپس مراسم مولودی خوانی توسط جناب آقای محمدی برگزار شد.در پایان نیز از دانش آموزان پذیرایی گردید.

مراسم جشن نیمه شعبان در واحد سیدخندان

عید بزرگ نیمه شعبان بر تمامی دانش آموزان و همکاران خانواده بزرگ سرای دانش مبارک باد

مسعود حمزه

عیدتون مبارک.

فائزه عدی

بسیار عالی ، این عید بزرگ را به خانواده سرای دانش تبریک عرض می کنم.

فاطمه فولادی

امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشین .

نرجس مقتدایی

میلاد فرخنده یگانه منجی عالم بشریت بر شیعیان جهان مبارک. به همکاران گرامی واحد سیدخندان که همواره در مراسم مذهبی به نحو شایسته آن را برگزار می‌نمایند خدا قوت می‌گویم.

حسین فیضی

چه مراسم زیبابی متن هم بسیار عالی و قشنگ بودش این میلاد بزرگ برشما هم مبارک باشه

رقیه ستاری

الهی به حق امام زمان (عج ) همه مشکلات و گرفتاریامون حل بشه.مریضامون شفا پیدا کنن.عالی بود داداشم. 🌟⭐السلام علیک یا صاحب الزمان⭐🌟