آزمون های جمعه مدارس سرای دانش

دوست خوب دبستانی‌ام، دوران طلایی نوروز را پشت سر گذاشتی. در این ایام چه کارهای مثبتی انجام دادی؟ آیا برای ادامه‌ی مسیر برنامه‌ریزی کرده‌ای؟می‌دانی تا شروع امتحانات پایان سال چند آزمون باقی مانده است؟ به برنامه‌ی راهبردی آزمون‌ها نگاهی بینداز.

دانش‌آموزان  در مدارس سرای دانش  یک پشتیبان دارد.پشتیبان‌ها معمولاً جوان هستند، تا بهتر بتوانند فضای ذهنی دانش‌آموز را درک کنند و او را راهنمایی کنند رشته‌ی دانشگاهی پشتیبان‌ها هماهنگ با رشته‌ی تحصیلی دانش‌آموز است، و در نتیجه بهتر می‌توانند از لحاظ درسی دانش‌آموز را یاری کنند.

پشتیبان‌ها بر انجام تکالیف و تمرین‌های درسی دانش‌آموزان نظارت می‌کنند.با این کار دو هدف تامین می‌شود:
آموزش از طریق حل مساله
تقویت توان خودآموزی دانش‌آموزان

برای هر آزمون ، دو هفته زمان نیاز داری. در طول این دو هفته کارهای زیادی برای انجام دادن داری که باید آن‌ها را اولویت‌بندی کنی.

اتفاقی که در آزمون رخ‌ می‌دهد، تلاش ذهن برای دست‌یابی به اطلاعات آموخته‌‌ی قبلی یا به عبارت بهتر یادآوری آموخته‌ها و به‌‌اصطلاح علمی، بازیابی است.

آزمون های جمعه مدارس سرای دانش

مزایای آزمون‌ دادن عبارت‌اند از:

• آزمون به نگهداری طولانی‌تر اطلاعات در ذهن کمک‌ می‌کند. به عبارت بهتر با هر آزمون، ماندگاری آموخته‌ها در ذهن افزایش‌ می‌یابد و فراموشی دیرتر رخ خواهد داد.

• آزمون دادن باعث‌ می‌شود خلأهای یادگیری مشخص شود. این خلأها آن قسمت‌هایی هستند که ما فکر‌ می‌کنیم یاد گرفته‌ایم یا بخش‌هایی هستند که از دید ما پنهان مانده‌اند.

• آزمون دادن باعث‌ می‌شود در دوره‌ی مطالعاتی بعدی، بیش‌تر و بهتر یاد بگیریم.

• پس از هر آزمون‌ می‌توانیم دانش خود را در بخش‌هایی که آزمون داده‌ایم، طبقه‌بندی کنیم و برای آن برنامه‌ریزی کنیم. آزمون باعث سامان‌دهی و طبقه‌بندی بهتر دانش‌ می‌شود.

آزمون های جمعه مدارس سرای دانش
  • با آزمون‌ می‌توانیم پیش‌نیازها را به‌راحتی یاد بگیریم و در یادگیری مباحث جدید، آن‌ها را به کار ببریم.

• آزمون به صورت هدفمند باعث تمرکز بر یادآوری آموخته‌ها شده و مانع مداخله‌ی یادگیری‌های قبلی‌ می‌شود.

• آزمون به دانش‌آموز، معلم، پشتیبان و اولیا بازخورد‌ می‌دهد.

• آزمون انگیزه‌ی مطالعه را بالا‌ می‌برد و باعث تشویق برای یادگیری‌ می‌شود.

نرجس مقتدائی

در صورتی که دانش آموزان بتوانند با برنامه ریزی صحیح به مباحث آزمون برسند قطعا نتیجه مثبت آن را در امتحانات مدرسه نیز خواهند دید. با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان پرتلاش سرای دانش واحد ملک

مسعود حمزه

آزمون های دو هفته یکبار باعث می شود که دانش آموزان وضعیت علمی خود را در این دو هفته بسنجند و بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند. عزیزانم موفق باشید.

فائزه عبدی

بسیار خوب