ورزش ، فعالیتی مفید برای سلامتی و زندگی

فعالیت بدنی برای هر فردی در زندگی ضروری است، بنابراین انتظار می‌رود یکی از برنامه‌های ثابت و پرطرفدار در مدارس برنامه تربیت بدنی باشد. برنامه‌ای که نقش آن در شکوفایی استعدادهای مختلف افراد و متعاقب آن تقویت و افزایش ظرفیت‌های اخلاقی، جسمانی و اجتماعی افراد انکار ناپذیر است، موضوعی که اهمیت آن در فرهنگ ملی ایرانیان بر کسی پوشیده نیست.اما در حال حاضر به صراحت می‌توان گفت ورزش یکی از مظلوم‌ترین دروس در مدارس به شمار می‌رود.

*پیشرفت ورزش در گرو برنامه ریزی کاربردی

قطعا پیشرفت ورزش هر کشوری در گرو برنامه‌ریزی کاربردی و طولانی مدت است پس برای رسیدن به این هدف باید سرمایه‌گذاری روی امیدهای آینده کشور را مورد توجه قرار بدهیم. چرا که کودکان و نوجوانان بیشترین ساعت عمر خود را در مدارس می‌گذرانند. ولی با این حال علی‌رغم اینکه طی چند سال گذشته برنامه ریزی‌های خوبی از طرف وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی صورت گرفته با صراحت می‌توان گفت هنوز تا رسیدن به وضعیت مطلوب خیلی فاصله داریم.

ورزش در مدرسه

اگر نگاه به ورزش صرف تفریح و وقت گذرانی نباشد قطعا ورزش برای بچه ها دلچسب‌تر و مفیدتر خواهد بود، ضمن اینکه معلمان و مدیران باید در کنار ورزش، آموزش یک یا دو رشته ورزشی را هم مدنظر قرار دهند تا در پایان سال خروجی قابل قبول داشته باشند.

خوشبختانه ما این کاررا در حدی که امکانات ورزشی مدرسه مارا یاری کند انجام داده‌ایم ودانش آموزان در رشته‌های مورد علاقه خود مثلا بسکتبال، والیبال و فوتبال فعالیت می‌کنند ولی برای مثال برای ورزشی مانند فوتبال زمین مناسب نداریم البته این موضوعی نیست که فقط مربوط به یک یا دو مدرسه شود اکثر مدارس این مشکلات را دارند.

قطعا برای این که بتوانیم در آینده درجامعه قهرمان پروری کنیم باید در دوره ابتدایی به تربیت بدنی توجه ویژه داشته باشیم. معتقد هستیم پیشرفت‌ در ورزش‌ قهرمانی‌ مستلزم نگاه بنیادی به مقوله ورزش‌ پایه و همگانی است از این جهت کودکان و نوجوانان باید بتوانند در سطوح‌ مختلف‌ سنی، از امکانات‌ ورزشی‌ بهره‌مند شوند و زمانی که برای سنین پایه و نسل جوان هزینه شود می‌توان از ورزشکاران توقع داشت در عرصه های ملی و بین‌المللی خوش بدرخشند.

نرجس مقتدائی

تن زنده والا به ورزندگی است که ورزندگی مایه ی زندگی است به ورزش گرای و سرافراز باش که فرجام سستی سرافکندگی است ز ورزش میاسای و کوشنده باش که بنیاد گیتی به کوشندگی است

مسعود حمزه

حداقل نیم ساعت ورزش روزانه باعث عملکرد بهتر مغز و شادابی و سرزندگی می شود، دوستان عزیز ورزش روزانه یادتون نرررره!!

فاطمه فولادی

یکی از برنامه های پرطرفدار مدرسه ، فعالیت بدنی و ورزش است . امیدوارم همه ی دانش آموزان همیشه سلامت باشن .

حسن ستاری

برای همه ی ورزشکاران نوجوان دبیرستان سرای دانش واحد سعادت آباد، آرزوی تندرستی دارم.همواره ورزشکار باشید 😍😍😍😍😍😍