برگزاری مسابقات ریاضی کانگورو

یازدهمین دوره مسابقات ریاضی کانگورو برگزار شد.

یازدهمین دوره مسابقات ریاضی کانگورو در 29 فرودین ماه 98 برگزار شد.

هدف از برگزاری جشنوارۀ ریاضیات کانگورو به کارگیری توانمندی دانش‌آموزان در حل خلاقانۀ مسئله است در راستای رویکرد ترویجی این جشنواه در حوزۀ ریاضی، ما به دنبال تشویق شما به فکر کردن و پاسخ دادن به تمام سؤالات هستیم؛ به همین‌خاطر دانش آموزان می توانند با خیال راحت به تمام سوالات پاسخ دهند. جشنوارۀ ریاضیات کانگورو نمرۀ منفی ندارد.

مسئلههای چالش کانگورو فقط برای سنجش آموختههای ریاضی دانشآموزان طراحی نشدهاند، بلکه هدف اصلی آنها بهکارگیری توانمندی دانشآموزان در حل خلاقانۀ مسئله است. در حقیقت دانشآموزان در جشنوارۀ ریاضیات کانگورو مسئلههایی را حل میکنند که جایشان در کلاسهای ریاضی مدرسه خالی است؛ مسئلههایی که دانشآموزان با حل آنها به قدرت تفکر و خلاقیت خود پی میبرند و از بهکارگیری توانمندیهای خود شادمان میشوند.

دانش آموزان علاقمند شرکت کننده دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت نیز در هر سه پایه هفتم، هشتم و نهم همراه با دیگر دوستانش در این آزمون شرکت کردند و به سوالات پاسخ دادند. در ادامه تصاویری از برگزاری این مسابقه را با هم می بینیم.

نتایج این آزمون متعاقباً اعلام می گردد.

برگزاری مسابقات ریاضی کانگورو

نرجس مقتدائی

با آرزوی موفقیت و کسب نتایج درخشان برای دانش آموزان پرتلاش دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت

مسعود حمزه

برای تمامی دانش آموزان عزیز آرزوی موفقیت دارم.

فائزه عبدی

بسیار خوب. امیدوارم دانش آموزان ما افتخارات زیادی کسب کنند

فاطمه فولادی

آزمون های کانگورو بسیار تاثیرگذار در روند تحصیلی دانش آموزان است. با تشکر از خانم مقتدایی برای به اشتراک گذاشتن این خبر مفید.

حسن ستاری

برای همه ی ریاضیدانان نوجوان دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت، آرزوی موفقیت های روزافزون رو دارم.