جلسات 3 نفره

برگزاری جلسات 3 نفره بهار در دبیرستان متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

یکی از ویژگی های مهم  مجموعه مدارس سرای دانش " برگزاری جلسات 3 نفره " می باشد.این جلسات 4 بار در طول یک سال تحصیلی برگزار می گردد.

در دبیرستان متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت این جلسات از تاریخ 28 فروردین تا 4 اردیبهشت ماه برگزار می شود.

در این جلسات، دانش‌آموزان دستاوردهای  گذشته خود را بیان می‌کنند و هدفگذاری های خود را برای آینده معین می نمایند و پشتیبان ها کارنامه های امتحانات میان ترم دانش آموزان را به اولیا تحویل می دهند.

در این جلسات هم چنین پشتیبان از اهمیت چند ماه باقی مانده سال و آماده کردن دانش آموزان برای امتحانات پایان ترم صحبت می کنند و پشتیبانان مقطع دوازدهم توضیحاتی را در رابطه با امتحانات نهایی دانش آموزان مقطع دوازدهم به مادران و پدران ارائه می کنند و آگاه سازی لازم درباره مدیریت محیط خانه و رفتار والدین در بازه زمانی امتحانات می نمایند.

جلسات 3 نفره

نرجس مقتدائی

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

مسعود حمزه

برگزاری این جلسات باعث می شود که اولیاء از روند پیشرفت درسی دانش آموز خود بیشتر اطلاعات کسب کنند و بتوانند نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کنند.

فاطمه فولادی

یکی از ویژگی های مهم و تاثیر گذار مدارس سرای دانش حضور پررنگ اولیا در جلسات هست. امیدوارم همیشه انقدر قوی برگزاری رو ببینیم .

حسن ستاری

برای تمامی همکاران دبیرستان دخترانه سرای دانش واحد رسالت به جهت برگزاری جلسات 3نفره همواره متمایز و عالی آرزوی موفقیت دارم و خسته نباشید میگم، پدر و مادرهای پیگیر هم خیلی زحمت می کشند از آنها هم تشکر می کنم.