در جلسات سه نفره سرای دانش چه می گذرد

روند جلسات سه نفره سرای دانش فلسطین چگونه است

ویژگی های منحصر به فرد مدارس سرای دانش

حضور پشتیبان در کلاس در دبیرستان متوسطه دوم سرای دانش در واقع پل ارتباطی بین دانش آموز و اولیاء و دبیران می باشد که در جریان همه ی مسائل کلاس می باشد و هم نظارت به برنامه ریزی کلاسی و برنامه ی شخصی دانش آموزان دارد. مدارس متوسطه دوم سرای دانش بر اساس برنامه آزمون های قلم چی در دروس پیشروی می کند، وجود طرح درس منطبق با برنامه راهبردی آزمونها سبب میشود که دانش آموزان کارآمدتر و هدفمندتر در آزمون ها عمل کنند و در کنار مطالعه ی تشریحی به مطالعه ی تستی هم بپردازند؛ و پس از هر آزمون تحلیل کارنامه توسط پشتیبان صورت می گیرد و برنامه دانش آموز برای آمادگی آزمون بعدی و آزمون های صبحانه به صورت روزانه چک می گردد؛ تمامی سؤالات توسط دبیران زبده تحلیل می شود و نکات تک تک سوالات آزمون یادآوری می گردد، تمامی این اقدامات جو رقابتی سالم و هوشمند را در مدرسه به وجود می آورد. در مدارس سرای دانش زنگ کار در کلاس برای تثبیت یادگیری درس همان روز و رفع اشکال با حضور پشتیبان ها اختصاص دارد؛ که باعث می شود نقاط ضعف و قوت دانش آموز مشخص شود و روش های اشتباه درس خواندن خود را اصلاح کنند.  برگزاری آزمون های روزانه تحت عنوان آزمون صبحانه از مطالب تدریس شده و تکالیف روز قبل و تصحیح آن توسط پشتیبان ها سبب می شود که گزارش مبسوطی به اولیاء در همان روز داده شود و در جریان کامل نحوه ی درس خواندن و گوش دادن دانش آموزان در کلاس قرار گیرند و اگر پس از تحلیل نتیجه آزمون صبحانه، نقصی در یادگیری جمعی وجود داشته باشد، دبیر با پیگیری پشتیبانها به تکرار تدریس آن مبحث می پردازد. در دبیرستان دوره دوم سرای دانش، بازیابی روش اصولی برای شروع وعده ی مطالعاتی است که به عدم بازخوانی مطالبی که کاملا آموخته شده است کمک می کند. در زنگ مشاوره تخصصی، ارتباط مستقیم دانش آموز با دبیران فراهم می شود و با راهنمایی دبیر ، هدفگذاری و روش صحیح مطالعه بصورت فردی انجام می شود و دانش آموز می تواند اشکالاتی که در کلاس رفع نشده است بصورت خصوصی در زنگ مشاوره از دبیر بپرسد.

ویژگی های جلسات سه نفره

در جلسات سه نفره مدارس سرای دانش ابتدا دانش آموز به ارائه روند پیشرفت خود و توصیف وضعیت درسی و نقاط قوت و ضعفش و گزارشی از برنامه هایی که توانسته اجرا کند با پاورپوینت می پردازد سپس پشتیبان با والدین او نقطه نظراتشان را بیان می کنند. در پایان پشتیبان نیز یک سری نکات برای افزایش راندمان کلاس بیان می کند که این برنامه های راهبردی و آموزشی را در قالب پاورپوینت برای دانش آموزان و والدین آنها ارائه می دهد .  هدف اصلی برگزاری جلسه سه نفره یادگیری از همتایان است و دانش آموزان در فضایی قرار می گیرند که ارائه دادن در جمعی که فراتر از جمع خانوادگی و دوستانه ی آنها هست را تمرین می کنند و این امر خود باعث افزایش اعتماد به نفس آنها می شود . به علاوه با دستاوردهای دوستان خود و راهکارهای آنها برای رسیدن به آن دستاوردها آشنا می شوند. همین فرآیند باعث می شود دانش آموز فکر کردن و نوشتن را بیاموزد و بتواند همزمان به گذشته و آینده فکر کند و دستاورد خود نسبت به آزمون های گذشته و هدفگذاری برای آینده به منظور دستیابی به نقطه ی موردنظرش را پیدا کند. در نتیجه اولیاء شناخت بهتری از توانایی های فرزند خود پیدا می کنند و روند صعودی پیشرفت در تکرار و تمرین در زمینه هدفگذاری و  تمرین ارائه را در فرزند خود روز به روز مشاهده می کنند.

در جلسه ۳ نفره ، روند تحصیلی دانش‌آموزان به‌طور پیوسته و از پروژه یک تابستان تا اردیبهشت ماه مورد بررسی قرار گرفته است و اولیاء و دانش‌آموزان به‌صورت آماری و کمی  نتایج را خواهند دید. از نکات مفید قابل ذکر در این جلسات می توان به توصیه های کاربردی جهت آمادگی و رشد در امتحانات نوبت دوم که به صورت فرد به فرد نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد، اشاره کرد. در جلسات سه نفره بهار، استقبال اولیاء از ذکر نکات آمادگی امتحانات نوبت دوم بسیار قابل توجه بوده‌است.

در ادامه عکس هایی از آنچه که در حین جلسات سه نفره در دبیرستان سرای دانش فلسطین می گذرد را مشاهده خواهید کرد.

در جلسات سه نفره سرای دانش چه می گذرد

نرجس مقتدائی

از مهمترین ویژگی های جلسات 3 نفره همراهی و نقش اولیا در آگاهی از روند درسی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان می باشد.

مسعود حمزه

برگزاری این جلسات پیامدهای خیلی مفیدی برای اولیاء و خود دانش آموز می تواند داشته باشد.

فائزه عبدی

مطلب مفیدی بود.

فاطمه فولادی

و بازهم ویژگی پر رنگ مدارس سرای دانش : جسات سه نفره ی جذاب

حسن ستاری

ارائه گزارش دانش آموزان از دستاوردها و هدفگذاری هایشان در قالب پاورپوینت، می تواند بسیار راهگشا در رسیدن به هدفگذاری ها و نقاط قوت باشد.