جشن نیمه شعبان در دبستان ملک

نیمهٔ شعبان (۱۵ شعبان در گاهشماری هجری قمری) یکی از جشن‌های مسلمانان شیعه است که هم‌زمان با روز تولد امام دوازدهم شیعیان، امام زمان است.

جشن نيمه شعبان

در برخی روایات شب نیمه شعبان برترین شب‌ها پس از شب قدر معرفی شده است .روایات نقل شده از پیامبر و امامان شیعه بر اهمیت شب‌زنده‌داری و عبادت در شب نیمه شعبان تأکید دارد؛ از جمله در روایتی آمده است: جبرئیل در شب نیمه شعبان پیامبر را از خواب بیدار کرد و به برپایی نماز، قرائت قرآن، دعا و استغفار در این شب سفارش نمود.در روایتی دیگر، یکی از همسران پیامبر از عبادت خاص و سجده های طولانی پیامبر در شب نیمه شعبان خبر داده است.در احادیثی از امام علی و امام صادق  نیز بر عبادت و انجام اعمال خاص شب نیمه شعبان تأکید شده است.

بخشی از فضیلت‎ شب نیمه شعبان عبارت است از:

• گشایش درهای خشنودی، بخشش، روزی و نیکی در شب نیمه شعبان

به مناسبت نیمه شعبان جشن باشکوهی در مدرسه سرای دانش (واحد ملک) برگزار شد دانش آموزان با اجرای زیبای خود به این جشن جذابیت خاصی دادند. از ویژه برنامه های جشن نیمه شعبان می توان به قرائت قران، اجرای دکلمه،لطیفه خوانی ، برگزاری مسابقه ، مولودی خوانی و دعا برای ظهور امام زمان (عج) و سخنرانی معاونت انضباطی اشاره کرد.

جشن نیمه شعبان در دبستان ملک

نرجس مقتدائی

عیدتان مبارک و فرخنده

فریبا اله دادی

عید همگی مبارک :)

مسعود حمزه

کوچولوهای نازنین عیدتون مبارک.

فائزه عبدی

عیدتان مبارک

حسن ستاری

من هم عید بزرگ نیمه شعبان رو به تمامی دانش آموزان پاکدل و بی ریای دبستان سرای دانش واحد ملک، تبریک میگم. از تمامی همکارانمان در واحد ملک هم جهت ترویج و اشاعه ی فرهنگ اسلامی تشکر می کنم.