جشن نیمه شعبان در دبستان پرسش بهترین مدرسه منطقه 5

جشن نیمه شعبان با اجرای مراسمی متفاوت توسط تمامی دانش آموزان این دبستان

امروز عطر نرگس در مدرسه پیچیده بود چشمان همه منتظر بود و همه نغمه ای از نوای انتظار نجوا می‌کردند ، باشد در طلوع این امید روزی سوار سبزپوشمان بال در بال پرستو های بهاری با جامه ای از عطر نرگس ها به تن و شالی از پروانه ها به دوش از راه برسد و دنیای ما را پر پر از نور و روشنایی گرداند، عشق را به ما هدیه دهد و جان ها را جلا دهد .

در جشن نیمه شعبان در مدرسه پرسش دانش آموزان همه ی پایه ها مشتی از این نور را برای خود برداشتند و غزل امید را سرودند. این جشن با دعای ( أللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحجّه بن الحسن )آغاز شد ، دانش آموزان پایه اول و دوم سرود های آهنگین و زیبایی با خود به جشن آورده بودند.

پایه سوم دکلمه ای زیبا همراه داشتند، چهارمی ها نمایشی شاد و پر معنی اجرا کردند و در نهایت زندگی نامه این غایب همیشه حاضر توسط یکی از دانش آموزان کلاس پنجم قرائت شد و مدیر مهربان کام همه را با پذیرایی شیرین کرد. باشد که همه فرزندان این مرز و بوم در پناه توجه حضرت ولیعصر (عج) معتقد و متدین گام در جاده فرداها بگذارند و سرزمینی الهی بسازند.

جشن نیمه شعبان در دبستان پرسش بهترین مدرسه منطقه 5

نرجس مقتدائی

جشن میلاد حضرت مهدی بر شما مبارک.

مسعود حمزه

میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) را به تمامی هموطنان و دانش آموزان عزیز کشورم تبریک می گویم.

فائزه عبدی

این عید بزرگ را به همه دانش آموزان و کادر آموزشی و اجرایی مدارس سرای دانش تبریک میگم.

حسن ستاری

منم این عید باشکوه نیمه شعبان رو به تمام دختر خانم های کوچک دبستان سرای دانش واحد پرسش تبریک میگم، امیدوارم این عزیزان پاکدل برای همه ی ما دعا کنند.