برگزاری جلسات 3 نفره دبیرستان دوره اول سرای دانش (واحد حافظ)

جلسات 3 نفره دبیرستان دوره اول سرای دانش (واحد حافظ) از تاریخ 98/01/28 شروع شده است.

یکی دیگر از موضوعاتی که  آقای قلم چی روی آن تأکید بسیار دارند برگزاری جلسات 3 نفره می باشد که در هر سال تحصیلی مجموعه مدارس سرای دانش 4 مرتبه به فاصله هر 3 ماه این جلسات را برگزار می کند.

در مدرسه دوره اول حافظ هم مانند دیگر مدارس این جلسات برگزار می شود که از تاریخ 98/01/28 شروع و تا 98/02/02 ادامه دارد. جلسه 3 نفره بهار 98 در واقع آخرین جلسه 3 نفره در سال تحصیلی 98-97 می باشد.

افرادی که در این جلسه شرکت می کنند عبارتند از: مدیر، معاون آموزشی، پشتیبان، 3 تا دانش آموز به همراه پدر و مادر

اهم مطالب این جلسه به شرح ذیل می باشد:

1- جمع بندی نکات آموزشی

2- گزارش جامع پشتیبان در مورد پیشرفت تحصیلی دانش آموزان حاضر در جلسه

3- ارائه راهکار علمی و آموزشی با برنامه ریزی منطبق بر برنامه راهبردی کانون (جهت امتحانات میان ترم و پایان ترم)

4- ایجاد همفکری و همگرایی انگیزشی بین والدین و دانش آموزان برای پشت سر گذاشتن سال آموزشی و موفقیت صد در صدی در آزمون پایان ترم.

5- دانش آموزان در حضور اولیای مدرسه و والدین به ذکر انتقاد و پیشنهادهای خود در مورد (حجم مواد درسی ـ انجام تکالیف ـ برنامه ریزی و...) می پردازند.

در ادامه چند عکس ضمیمه شده است:

برگزاری جلسات 3 نفره دبیرستان دوره اول سرای دانش (واحد حافظ)

نگار قنبری

یکی از مهمترین ویژگی های مدارس سرای دانش برگزاری جلسات سه نفره است. خدا قوت و خسته نباشید.

حسن ستاری

برگزاری جلسات 3 نفره در مجموعه مدارس سرای دانش، همراهی اولیاء و دلگرمی آنها به دانش آموزان را نشان می دهد.به همه اولیاء پیگیر خسته نباشید میگم.موفق باشید.