کسب رتبه 1 برای چهارمین بار متوالی

ملینا خادمی دانش آموز پایه هفتم سرای دانش واحد رسالت برای چهارمین بار متوالی رتبه 1 آزمون های راهبردی را کسب کرد.

آزمون های راهبردی دو هفته یک بار کانون فرهنگی آموزش در سال تحصیلی 98 - 97 برای مقطع متوسطه دوره اول به پایان رسید.

در آخرین آزمون که در روز جمعه 20 اردیبهشت ماه برگزار شد، خانم ملینا خادمی دانش آموز پایه هفتم دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت برای چهارمین بار متوالی موفق به کسب رتبه 1 شهر و استان تهران شد.

کسب رتبه 1 برای چهارمین بار متوالی

ملینا دانش آموز پر تلاش پایه هفتم که در ترم اول نیز موفق به کسب معدل 20 شده است در آزمون های 16 فروردین، 30 فروردین، 13 اردیبهشت و 20 اردیبهشت به طور متوالی موفق به کسب رتبه 1 شهر و استان تهران شد.

این موفقیت را به ایشان و خانواده محترمشان و همچنین خانواده سرای دانش تبریک می گوئیم و برای تمام دانش آموزان عزیز آرزوی موفقیت و سلامت را داریم.

در ادامه چند عکس از کارنامه آزمون دانش آموز ضمیه شده است.

فریبا اله دادی

خیلی خوب و عالی... ان شاءالله همیشه موفق باشی ملینا خانوم با استعداد

فائزه عبدی

آفرین به خانم ملینا خادمی ، امیدوارم همیشه موفق باشی

مسعود حمزه

چقدر عالی! منم به این دانش آموز عزیز تبریک میگم؛ انشاا... همیشه موفق باشی.

نازنین جباری

ملینای عزیز موفقیتت رو در آزمون های راهبردی تبریک میگم و آرزومند سربلندی ات در آینده