همایش دوره و جمع بندی مخصوص یازدهمی ها در دبیرستان سرای دانش فلسطین

همایش جمع بندی دروس یازدهم و دهم ویژه کنکور 99

به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و فراموش شدن مطالب درسی و مرور بهتر آن ها دبیرستان سرای دانش دخترانه فلسطین قصد دارد همایشی به صورت رایگان با حضور دبیران مجرب مخصوص دانش آموزان پایه یازدهم برای مرور دروس پایه یازدهم و دهم رشته های تجربی، ریاضی و انسانی برگزار کند. این همایش پس از پایان امتحانات ترم دوم و قبل از شروع کلاس های تابستان دبیرستان در مدرسه برگزار میشود و فرصتی خوبی است تا دانش آموزان بتوانند مطالب را مرور و جمع بندی کرده و از اوقات فراغت خود نهایت استفاده را ببرند.

رئوس مطالبی که در این همایش ارائه خواهد شد و برنامه و ویژگی های منحصر به فرد این همایش در ادامه خواهد آمد. لازم به ذکر است شرکت در این همایش برای تمام دانش آموزان پایه یازدهم تمامی مدارس رایگان است.

فائزه عبدی

بسیا برنامه خوبی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است ، از همکاران واحد فلسطین تشکر می کنیم

مسعود حمزه

به امید موفقیت برای تمامی دانش آموزان