یک اردوی به یاد ماندنی در باشگاه پینت بال پرواز

دانش آموزان پایه چهارم دبستان مرزداران به باشگاه پینت بال پرواز رفتند.

دانش آموزان پایه چهارم دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران، روز شنبه ، 1398/02/21 به همراه پشتیبان سرکار خانم صبا میری و مدیریت محترم دبستان جناب آقای سیدحسین امیرحسینی به باشگاه پینت بال پرواز رفتند و این واپسین روزهای سال تحصیلی را در کنار یکدیگر با این بازی پر هیجان سپری کردند تا این خاطره را برای سال های آتی در دفتر ذهنشان ثبت نمایند.

یک اردوی به یاد ماندنی در باشگاه پینت بال پرواز

کمی از ورزش پر هیجان و پر طرفدار پینت بال بگوییم ....

پینت بال یک توپ(گلوله) ژلاتینی (از جنس ژلاتین کپسول دارویی) است. که داخل آن با رنگ خوراکی پر شده است و پس از شلیک توسط تفنگ (مارکر مخصوص این ورزش) و برخورد به هدف ترکیده و رنگ آن پخش می شود که این نشانه مورد هدف قرار گرفتن است.
رنگ‌اندازی یا پینتبال (به انگلیسی: Paintball) یک نوع ورزش گروهی است که به‌طور کلی دو گروه از بازیکنان سعی در حذف یک دیگر با گلوله‌های رنگی می‌کنند.

یک اردوی به یاد ماندنی در باشگاه پینت بال پرواز

پینت بال در ایران طرفداران بسیاری دارد و در سطح حرفه‌ای هم در ایران بسیار پیشرفت داشته به‌طوری‌که لیگ حرفه‌ای این ورزش در ایران از سال 1388 تأسیس شده و تیم داتیس از ایران به عنوان تیم ملی در 4 دوره متوالی قهرمان آسیا شده و در مسابقات بین قاره‌ای که در فرانسه برگزار شد نیز توانستند به مقام پنجم دست پیدا کنند.

پینت بال در ۱۰ سال اخیر بیشترین رشد را در میان همه ورزش ها داشته است. بیشتر از ۱۵ میلیون بازیکن در ۷۰۰۰ تیم در دنیا، آماری است که نشان می دهد این هیجان و این ورزش مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفته است.

یک اردوی به یاد ماندنی در باشگاه پینت بال پرواز

ساده ترین نوع این بازی، به این شکل است که به ۲ گروه تقسیم می شویم و یک نفر به عنوان داور در زمین حضور دارد. هر تیم در یک گوشه زمین جمع می شوند و با صدای سوت داور، بلافاصله پشت نزدیک ترین مانع سنگر می گیرند. از اینجا بازی شروع شده و باید تک تک افراد تیم مقابل را با گلوله های رنگی که تعدادشان هم محدود هست بزنید. کسی که تیر به خودش، یا تفنگش برخورد کند از بازی خارج می شود و ادامه بازی رو تماشا می کند. البته می توانید با قوانین مختلفی بازی کنید، چون بیشتر از ۲۰ نوع قانون مختلف برای این بازی قابل اجراست.

منابع:

https://tamasha.com    و      http://gerdali.com

مسعود حمزه

برگزاری این اردوها هم باعث یک خاطره خوش برای دانش آموزان می شود و هم باعث می شود دانش آموزان با ذهنی بازتر در سر کلاس درس حضور پیدا کنند.