کسب رتبه سوم جشنواره استانی مسابقات رباتیک خلاق

دانش آموزان دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت موفق به کسب رتبه سوم مسابقات اندیشه ی خلاق در رشته رباتیک شدند.

در دو هفته اخیر خبری مبنی بر شرکت دانش آموزان دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت در مسابقات رباتیک اندیشه ی خلاق اعلام نمودیم.

نتایج مسابقات اعلام شد و دانش آموزان همیشه قهرمان سرای دانش موفق به کسب رتبه سوم این مسابقات شدند. کسب این رتبه را به دانش آموزان شرکت کننده، خانواده های محترمشان و همچنین خانواده بزرگ سرای دانش تبریک می گوییم و برای دانش آموزان عزیزمان در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.

عزیزان شرکت کندده در این مسابقات خانم ها سیده شیدا شریعت و پارمیدا دارابی از پایه نهم و همچنین خانم ها تیبا شجاعی و ستایش اقدام از پایه هشتم بودند.

کسب رتبه سوم جشنواره استانی مسابقات رباتیک خلاق

در ادامه متن پیام تبریک پژوهش سرای آفرینش منطقه4 را جهت این افتخار برایتان می آوریم.

مفتخرم پیام موفقیت دانش آموزان خلاق وپژوهشگر"آموزشگاه سرای دانش " را در جشنواره استانی مسابقات اندیشه ی خلاق را خدمت تمامی همکاران و دانش آموزان و اولیا محترم به ویژه مدیریت توانمند و پژوهش محور سرکار خانم حاج سیدجوادی  مدیر محترم و سرکار خانم جباری  بزرگوار رابط پژوهشی این آموزشگاه و دانش آموزان اندیشمند خلاق خانم ها ستایش اقدام، تیبا شجاعی، شیدا شریعت و پارمیدا دارابی صمیمانه  تبریک و تهنیت عرض نمایم.
با امید به اینکه با محمل فرمایش مقام معظم رهبری در" تولید ملی"منویات ایشان درتربیت اندیشه های فکور و  تولید محور "بتوانیم بستر لازم درجهت حفظ اقتدار ایران پایدار و در مسیر توسعه وتعالی حرکت شایان داشته باشیم .
@afarinesh_m4
پژوهشسرای آفرینش منطقه

مسعود حمزه

به این دانش آموزان عزیز تبریک می گویم و برای آنها آرزوی موفقیت های بیشتر دارم، خسته نباشید.