نمایشگاه دستاوردهای کار و فناوری

نمایشگاهی از کارهای هنری درس کار و فناوری دانش آموزان دبیرستان دوره اول سرای دانش برگزار شد.

کمتر از یک هفته به پایان کلاس های درس مدارس باقی مانده و فصل امتحانات از راه رسیده. دانش آموزان در حال جمع بندی مطالب درسی هستند و اشکالات احتمالی خود را رفع می کنند.

اما در کلاس درس کار و فناوری حال و هوا کمی متفاوت است و جمع بندی کارها با برگزاری نمایشگاه دستاوردها همراه بود.

نمایشگاه دستاوردهای کار و فناوری

دانش آموزان هر سه پایه هفتم، هشتم و نهم دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت طرح های گلدوزی شده خود را در شکل ها و قالب های متفاوت آماده و نمایشگاه رنگارنگی برگزار نمودند.

برخی دانش آموزان کار هنری خود را بر روی همان کارگاه و پایه اصلی به اتمام رساندند و برخی دیگر کار خود را در قاب کوچکی به تصویر کشیدند. زنگ کار و فناوری با تدریس خانم احمدی همواره از زنگ های پویا و شاد مدرسه ما بوده است و دانش آموزان از راهنمایی های ایشان بهره های فراوانی برده اند.

فاطمه فولادی

چقدر کارهای هنری دانش آموزان عالی و جذاب است خدا قوت به این معلم سخت کوش