اردوی دانش آموزی به "اردوگاه شهید باهنر تهران"

اردوهای پایان سال تحصیلی به عنوان اختتامیه ی ثبت خاطرات یک سال تحصیلی همچنان در دبستان مرزداران ادامه دارد.

دانش آموزان پایه های پنجم و ششم دبستان پسرانه ی سرای دانش واحد مرزداران، روز دوشنبه مورخ1398/02/25در قالب یک اردوی تفریحی به همراه پشتیبانان و معاونت انضباطی دوره ی دوم و هم چنین مدیریت محترم مدرسه جناب آقای سیدحسین امیرحسینی به اردوگاه شهید باهنر رفتند.

اردوی دانش آموزی به

این اردوگاه که در خیابان نیاوران سابق و شهید باهنر فعلی در جوار پارک تفریحی جمشیدیه در شمال شهر تهران واقع شده یکی از جذاب ترین و باارزش ترین اردوگاههای کشور است.
اردوگاه شهید باهنر تهران که قبلا به اردوگاه منظریه معروف بود در واقع بیش از صد سال پیش باغ شخصی و اختصاصی منظریه خانم همسر ناصرالدین شاه قاجار بوده و بعدا توسط خود او به وزارت معارف آن روز و آموزش و پرورش امروزی اهداء می شود این اردوگاه که می  توان به جرات گفت که اولین اردوگاه وزارت آموزش و پرورش بوده هم اکنون با امکاناتی همچون خوابگاهها و آلاچیقها و سوئیتهای مجهز و سکوهای چادر متعدد، قادر به اسکان چندین هزار نفر بصورت همزمان است.

اردوی دانش آموزی به

اردوگاه شهید باهنر تهران به موازات شرایطی که برای پذیرش تعداد کثیری اردو و سمینار و همایش و غیره دارد از امکانات و تجهزات گستردهدیگری همچون سالن های غذاخوری – آشپزخانه های مجهز– سالنهای اجتماعات – سینما – زمین چمن فوتبال – سالن های ورزشی - استخر شنا – سالن کنفرانس – و حتی تالار های عقد و عروسی ویژه فرهنگیان و فرزندان ایشان است. مسجد و نمازخانه بزرگ نور این اردوگاه نمای بسیار قشنگی به این مرکز فرهنگی تربیتی داده است. اردوگاه شهید باهنر تهران بدلیل اینکه در مرکز و پایتخت کشور واقع شده همواره میزبان گردهم آیی های بزرگی از سراسر کشور است.
اردوگاه شهید باهنر تهران علی رغم اینکه دانش آموزی است و بیشتر مورد استفاده دانش آموزان است لیکن اکثر تجمع های بزرگ فرهنگی  آموزش و پرورش را میزبانی می کند.

اردوی دانش آموزی به

آب و هوای بسیار مطبوع این اردوگاه بقدری دلنشین است که هم در تابستان و هم در زمستان نوازشگر پوست دستان و صورت است و از موجودات مزاحم و موزی مثل مگس و پشه و امثال آن کمتر اثری دیده می شود.
آب آشامیدنی این اردوگاه از شبکه آبرسانی تهران بزرگ تامین می شود هرچند آب حاصل از ذوب شدن برفهای دامنه کوه و قله بزرگی که این اردوگاه در دامنه آن قرار گرفته و آب مورد نیاز اشجار و گلها و چمن های اردوگاه را تامین می کند نیز کمتر از آب تصفیه شده تهران بزرگ نیست.
درختان چنار صد ساله دو طرف خیابانهای اردوگاه منظره ای دلچسب و فراموش نشدنی و سایه ای دلنواز و هوایی خنک و متبوع را در فصل تابستان ایجاد می کند که کمتر احساس گرما حتی در اوج تیر و مرداد می کنی.
و در یک کلام می توان گفت اردوگاه شهید باهنر تهران قطعه ای از بهشت است که راه یافتگان بدانجا هرگز خاطره زیبایش را فراموش نمی کنند.

منبع:

فاطمه فولادی