نسخه نهایی (ویرایش 25 اردیبهشت) برنامه امتحانات نیمسال دوم متوسطه دوره اول سرای دانش سال تحصیلی 98-97

با توجه به درخواست مکرر اولیا برنامه امتحانات نیمسال دوم متوسطه دوره اول سرای دانش ویرایش شد.

با توجه به درخواست مکرر اولیا مبنی بر تغییر تاریخ تعدادی از امتحانات و پس از بررسی های لازم برنامه امتحانات نیمسال دوم متوسطه دوره اول (هفتم،هشتم،نهم) سرای دانش ویرایش شد.

منیره پریوری

من به دانش آموزان عزیز توصیه می کنم با توجه به اینکه امتحانات زیست و شیمی جزو آخرین امتحانات قرار گرفتن با برنامه ریزی هایی که پشتیبانان گرامی انجام می دهند پیش بروند و خانواده های گرامی از رفتن به مسافرت در ایام تعطیلات بین امتحانات بپرهیزند.

امیر خوشابی

چرا در پایه هفتم هفته آخر اینقدر فشرده است. شما میتوانید امتحان ریاضی را همان شنبه قرار دهید و انگلیسی را دوشنبه و قرآن و مثلا املا را در روزهای بعدش بگذارید تا از فشردگی هفته آخر اجتناب کنید. بین زیست و شیمی حتما باید حداقل یک روز فاصله باشد.

متین ویانی

ممنون از تشکر شما فقط چرانفدر دید