تجربه یک روز شاد در حیاط مدرسه

گل پسرهای دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد یک روز شاد و هیجان انگیز را در کنار دوستان خود تجربه کردند.

شاداب سازی مدارس را باید در ابعاد ظاهری و ابعاد معنوی جست و جو کرد. همچنین برای دستیابی به تحقق آرمان‌های مربوط به شاداب سازی مدارس باید تحولی جدی در نگرش مدیران و مسئولان نظام آموزش و پرورش ایجاد شود.‏ براى این که سلامت جسمانى و روانى کودکان، دانش‌آموزان، اطرافیان و خودمان حفظ شود، باید سعى کنیم با شناسایى عوامل مؤثر بر شادى، موجبات تقویت عوامل مثبت و تقلیل عوامل منفى مؤثر بر شادى را فراهم کنیم . گل پسرهای دوره اول و دوم سرای دانش واحد سعادت آباد امروز شنبه 28 اردیبهشت روز شاد و هیجان انگیزی را در کنار همکلاسی های خود و همچنین معلم و پشتیبانهای عزیز تجربه کردند . در این روز شاد عزیزان به صورت کاملا آزاد اسباب بازیهای خود را به مدرسه آوردند و در کنار دوستان خود به انجام بازی پرداختند .در این روز برای دانش آموزان مسابقات هیجان انگیزی مثل طناب کشی و فوتبال و والیبال در نظر گرفته شده بود.

راهکارهای افزایش شادی در مدرسه :

1-برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانش آموزان

2- برگزاری کارگاه های روانشناسی برای اولیا

3- برگزاری مسابقات به مناسبت های مذهبی و اعیاد

4- معرفی الگوهای علمی، ورزشی و فرهنگی

5- برگزاری اردوهای تفریحی و سیاحتی

تجربه یک روز شاد در حیاط مدرسه

فاطمه فولادی

همیشه شاد باشن.

فائزه عبدی

با آرزوی موفقیت و شادی همیشگی برای شما.