دورهمی پایان سال تحصیلی از زبان معلم پایه دوم دبستان پرسش

برگزاری جلسه ای متفاوت با حضور دانش آموزان ، معلم و پشتیبان پایه دوم به منظور بیان نظرات و مرور خاطرات از زبان بچه ها

در این روزهای پایانی سال تحصیلی ، کلماتی مثل نتیجه ، دستاورد و ... معنا و مفهوم پررنگ تری به خود می گیرند . وقتی به دانش آموزانم نگاه می کنم و از این که یک سال در کنار آنها چیزهای زیادی را یاد گرفتم و مطالبی را نیز به آنها یاد دادم ، احساس شادی و سرور می کنم .

چهره ی دانش آموزانم را با اولین روزهای سال تحصیلی که آن ها را دیدم مقایسه می کنم و آثار این روزها را  می توانم به راحتی در چهره ی آنها ببینم ، که چگونه تغییر کرده اند و بزرگتر شده اند ،از اینکه من نیز نقشی در این تغییر داشته ام ، احساس غرور می کنم .

برای این که نظر آنان را در مورد کلاس دوم و سال تحصیلی که پشت سر گذاشتند بدانم، جلسه ای ترتیب داده و در این جلسه در مورد مسائل و آنچه بر ما گذشته است ، با هم صحبت کردیم.

نظر ها و صحبت هایشان در مورد معلم و پشتیبان خود را می گفتند و ما هم با جان و دل گوش می دادیم ، گاهی می خندیدم و گاهی خاطره ای برایمان زنده می شد.

آنها در مورد اشکالات و ضعف های خود نیز صحبت هایی داشتند و راه کارهایی برای رفع آنها ارائه دادند و جالب ترین نکته در این جلسه این بود که هر دانش آموز بیشتر از هرکس دیگری نقاط ضعف و اشکال کار خود را از درس خواندن تا نشستن در کلاس می دانست و به آنها اشاره می کرد . در این جلسه ما مروری بر این سال داشتیم و تصاویر آن را در جعبه ی خاطراتمان گذاشتیم.

فائزه عبدی

بسیار عالی ، امیدوارم این دانش آموزان عزیز با کسب نمرات عالی سال خود را با خوبی و شادی به پایان برسانند.

فائزه عبدی