مراسم تقدیر از تیم های برتر لیگ فوتبال

تقدیر از تیم های برتر المپیاد ورزشی فوتبال در دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد

تربیت‌بدنى در لغت به‌معنى پرورش بدن به‌وسیله ورزش‌هاى گوناگون است و مجموعه فعالیت‌هایی است که اگر متناسب با ویژگى‌هاى سنى انجام شود، فرد را براى یادگیرى مهارت‌هاى مختلف ورزشى آماده مى‌سازد. این اصطلاح امروزه براى شاخه‌اى از علم نیز به‌کار برده مى‌شود. فعالیت بدنی از مهمترین گام ها به سوی سلامتی است. مدارس ، مکان ایده آلی برای آموزش دانش آموزان  است تا یک سبک زندگی سالم و فعالی را بپذیرند و آن را حفظ کنند.کاهش فعالیت های حرکتی و عوارض ناشی از کم تحرکی در کودکان با مشکلات جسمانی و روانشناختی بسیاری همراه است. یکی از رشته های ورزشی که اهداف ورزش  در مدارس را تأمین می کند، فوتبال  است. مراسم تقدیر از تیم های برتر المپیاد ورزشی فوتبال در دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد امروز 29 اردیبهشت برگزار شد . در این مراسم معلمین گرامی و دبیر ورزش جناب آقای گل پرور و همچنین تیم دانش آموزان برنده حضور داشتند . نتایج نهایی امتیازات تیم ها امروز اعلام شد و تیم برنده با امتیاز کل 971 به عنوان تیم برنده اعلام شد و اعضای تیم جوایزی دریافت کردند .

مراسم تقدیر از تیم های برتر لیگ فوتبال

امید محمدخانی