اردوی دانش آموزی به "باغ پرندگان"

برگزاری اردوی علمی و تفریحی به باغ پرندگان لویزان تهران

دانش آموزان عزیز پایه های پیش دبستان و اول و دوم دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران امروز مورخ 1398/02/29 در قالب یک اردوی مهیج علمی و تفریحی به باغ پرندگان واقع در پارک لویزان رفتند و از قسمت های مختلف و جذاب آن از جمله انواع پرنده های اهلی مثل قرقاول ، بلدرچین و قناری و گوشتخوار مثل شاهین و قرقی و کرکس و عقاب ، استوایی مثل دُرنا و توکان و آبزی مثل قو و مرغابی ، پرنده های دیگری مثل طاووس و شتر مرغ دیدن کردند.

اردوی دانش آموزی به

باغ پرندگان تهران در شمال شرقی تهران و در دل جنگل لویزان ساخته شده است.

در این باغ زیبا تنوع بی نظیری از پرندگان وجود دارد و شنای جغدهای تنبل، قوهای سفید زیبا، شکار ماهی های کوچک توسط پلیکان ها، ایستادن فلامینگو ها روی یک پا، شنای غاز ها و اردک های رنگارنگ و طاووس های مغرور را در هوای مطبوع این مکان می توان دید.

اردوی دانش آموزی به

باغ پرندگان تهران در شمال‌ شرق تهران در دل جنگل لویزان واقع شده‌است. این باغ در ۲ فاز طراحی شده‌است. فاز اول به نام «دشتچر» نام‌گذاری شده‌است .شامل پرنده‌ هایی است که در قفس نگهداری می‌شوند یا توان پرواز ندارند.

اردوی دانش آموزی به

فاز دوم که مساحتی معادل ۶٫۲ هکتار دارد و در محدوده شمالی احداث شده‌است، «آبچر» نام دارد. «آبچر» مخصوص پرندگانی است که قابلیت پرواز دارند، پوسته و توری طراحی شده برای این بخش از خروج پرندگان از این فضا جلوگیری می کند.

این باغ بسیار زیبا و جذاب  که احداث آن 3 سال به طول انجامید به جرئت می توان یکی از دیدنی ترین مکان های شهر نامید.

منبع:

امید محمدخانی

بسیار خوب وعالی

سیدحسین امیرحسینی

جای شما خالی خیلی به بچه ها خوش گذشت . هربار که میرم باغ پرندگان ی چیز جدیدی می بینم و یاد می گیرم . به همین خاطر برای من تکراری نیست .

ندا مهری

خیلی برنامه جذابی برای بچه ها بود و پسر من کلی براش خوش گذشته بود ممنون از برنامه ریزی کادر مدرسه