جمع بندی به روش 3 روز یکبار و تورق سریع

دوران جمع‌بندی یکی از مهم‌ترین دوران مطالعاتی داوطلب کنکور است. استفاده‌ی مفید از این ایام معادل 8 ماهی است که درس خوانده‌اید. بهتر است هر چه به کنکور نزدیک می‌شوید بیشتر از گذشته و متمرکز تر از گذشته درس بخوانید. مطالعه‌ی مطالب جدید را کمتر کنید و بیشتر به سراغ تثبیت آموخته‌های قبلی بروید. سعی کنید یادگیری‌های ناقص را به یادگیری کامل تبدیل کنید. نسبت تمرین کردن به مطالعه را افزایش دهید. یکی از عناصر جمع‌بندی خوب، امتحان و تمرینِ بیشتر است.

جمع بندی به روش 3 روز یکبار و تورق سریع

داوطلب باید توجه داشته باشد که هر گونه سهل‌انگاری در این ایام می‌تواند تأثیر منفی بر نتیجه‌ی او داشته باشد. همین‌طور که از نام دوران جمع‌بندی مشخص است در این ایام فقط باید به جمع‌بندی مطالب خوانده‌شده پرداخت و از خواندن هر گونه مطلب جدید اجتناب کرد. برای این کار بهترین روش، روش سه روز یک‌بار است که داوطلب با تکیه بر شبیه‌سازی کنکور همراه با کتاب زرد اختصاصی و اجرای تکنیک‌های ضربدر و منها و زمان‌های نقصانی در یک نیم‌روز از خود کنکور می‌گیرد و بعد با تحلیل و بررسی آزمون، شناخت دقیقی از وضعیت خود به دست می‌آورد که در پی این شناخت در 5 نیم‌روز باقی‌مانده نواقص خود را تکمیل می‌کند و با کمک نرم‌افزار تخمین رتبه، رتبه‌ی خود را در سال‌های مختلف مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

جمع بندی به روش 3 روز یکبار و تورق سریع

در این ایام باید به شناخت مباحث و تقویت مبحث‌شناسی توجه داشت؛ زیرا سرعت داوطلب را در پاسخ‌گویی بیش‌تر می‌کند.از دوباره‌خوانی کم کنید و به تمرین و حل مساله و تست بیفزایید .در دوران جمع‌بندی مطالعه را از نقاط قوت خود شروع کنید. این کار باعث می‌شود انگیزه‌ی شما و اعتمادبه‌نفستان بیشتر شود و بهترین روش‌های خودتان را کشف کنید.

دقت داشته باشید که  جمع‌بندی به روش سه‌روزیک‌بار بهترین استراتژی در دوران جمع‌بندی برای یک داوطلب کنکوری است. در این تکنیک شما در هر ۳ روز ۳ بار دروس را مرور می‌کنید. یک‌بار در حالی‌که در حال برگزاری آزمون از خود هستید، یک‌بار به هنگامی‌که آزمون را بررسی و تحلیل می‌کنید و هم‌زمان پاسخ‌نامه‌ی تشریحی را چک می‌کنید و در بار آخر هم در دو و نیم روز باقیمانده‌ای که مشغول مطالعه‌ی خلاصه‌نویسی‌ها، یادداشت‌برداری‌ها، حاشیه‌نویسی‌ها و یا حل تست برای مباحث مختلف هستید.

زمان، فرصتی دیگری را در اختیار ما قرار داده است که آن‌چه را آموخته‌ایم به شیوه‌ی جمع‌بندی به روش سه روز یک‌بار تکرار و بازبینی کنیم تا به مرحله‌ی تسلط و آمادگی کامل برسیم و از زحمات خود نتیجه‌ی دلخواه و شایسته به دست آوریم.

جمع بندی به روش 3 روز یکبار و تورق سریع

یکی از ابزارهای مناسب دوران جمع‌بندی کتاب زرد اختصاصی است.

اگر در هر آزمون از کتاب زرد، پس از بررسی آزمون، سؤال‌هایی که به آن‌ها پاسخ اشتباه داده‌ایم یا نتوانسته‌ایم پاسخ دهیم را یادداشت کنیم و مبحث آن تست را جلو سؤال بنویسیم، فرصت می‌یابیم که طی دو روز دیگر به دقت روی آن مبحث تمرکز کنیم و آن‌ها را یاد بگیریم. این روش طی هر آزمون جامعی که از خود می‌گیریم چند بار تکرار می‌شود تا با رفع اشکال‌های پی‌درپی از مباحث یادداشت‌شده میزان آمادگی ما به حداکثر برسد. درواقع به جای آن‌که وقت خود را صرف مطالعه‌های پراکنده کنید بهتر است با مرور آزمون‌های سال‌های گذشته و رفع نقاط ضعف با این روش به موفقیت خود بیش‌تر کمک کنید.

تورق سریع آخرین مرحله‌ای است که شما را به مقصد نزدیک می‌کند.

بعد از انجام روش سه روز یک‌بار و جمع‌بندی مباحث و مطالب، تورق سریع آخرین مرحله‌ای است که شما را به مقصد نزدیک می‌کند. در چند روز باقی‌مانده تا کنکور بهترین کار این است که نگاهی جامع و سریع بر تمام مطالبی که تا کنون خوانده‌اید داشته باشید. برای این کار می‌توانید از خلاصه‌برداری‌هایی که از قبل جمع‌آوری کرده‌اید استفاده کنید. خواندن کتاب خودآموزی نیز به شما کمک می‌کند که اشتباهات گذشته را مرتکب نشوید. هر چند کتاب درسی هم‌چنان مهم‌ترین منبع در این روزهاست البته در صورتی که حاشیه‌نویسی‌ شده باشد و نکات و مطالب مهم را نشان‌دار کرده باشید؛ زیرا حافظه‌ی تصویری کمک شایانی در یادآوری مطالب دارد.

جمع بندی به روش 3 روز یکبار و تورق سریع

در این دوران خودتان را بیشتر باورداشته باشید. به توانایی‌ها و قابلیت‌های خودتان بیشتر اتکا کنید و از مشورت مادر و پدر و دوستان خوب بیشتر بهره بگیرید.

منابع:
www.kanoon.ir